Ароматний оцет можна приготувати в домашніх умовах із натуральних продуктів. Таким чином, ви будете впевнені у його складі компонентів.

Приготування домашнього оцту є простим завданням. І на відміну від простого магазинного, а в цьому погодиться багато хто, домашній ароматний оцет має більш виразний смак і натуральний склад.

Домашній оцет, скріншот: YouTube

Приготування домашнього натурального оцту:

Купуйте пляшку звичайного столового оцту - можете перелити його в скляну банку. Покладіть туди ароматичні трави, наприклад, кріп. Непогано додати до нього селеру, естрагон. Врахуйте, що на 1 л оцту потрібно 100 г різнотрав'я.

У ємність з оцтом потрібно також порізати антоновське яблуко, покласти листя чорної смородини, липовий цвіт та лаврове листя. Таке несподіване та багате наповнення дасть оцту усі неймовірні аромати.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще

Домашній оцет, скріншот: YouTube

Тепер закрийте банку та залиште настоюватись протягом 15 днів. А перед його використанням не забудьте процідити. Такий оцет підходить, наприклад, до оселедця, форшмаку.

Крім того, його можна додавати у вінегрети та салати. Цей рецепт обов'язково буде вашим маленьким кулінарним секретом удачі. І вам не вдасться уникнути частих питань, як все ж таки вам вдалося приготувати таку смачну заправку.

Вінегрет, фото: facebook.com/velichkoandrew

Нагадаємо про рецепт смачних пирогів з грибами, куркою та овочами: зручні порції, яких вистачить кожному.

Раніше ми повідомляли про ідеальний варіант затишного вечора: рецепт домашнього глінтвейну на основі білого вина.