Кабачки – універсальний продукт, який можна приготувати будь-яким способом.
Незалежно від способу вони все одно будуть надзвичайно смачні. Однією з популярних страв з кабачків можна назвати кабачкові рулетики з фаршем.
Для приготування підготуйте такі продукти:
-
Кабачки -2-3 штуки;
Популярні новини заразБагатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
-
Фарш будь-який – 400 грамів
-
Цибуля – 1 штука.
-
Томатна паста – 2 столові ложки;
-
Вода – 100 мл;
-
Спеції та сіль за смаком.
Спершу кабачки потрібно помити, відділити плодоніжку та суцвіття, і за допомогою овочерізки нарізати смугами. Вони повинні бути достатньо тонкі, щоб їх можна було потім скрутити. Для начинки може підійти трохи жирний фарш - найкраще смакує зі свинини. Фарш варто посолити, перчити за смаком та додати цибулю. Цибулю перед цим або перемолоти, або дрібно порізати. Деякі господині полюбляють таку страву без цибулі, тому варто вибирати на смак.
На пластинку кабачка викладемо небагато фаршу і завертаємо у невеликий рулет. З цієї кількості кабачків вийде достатньо багато рулетів, які навіть у сирому вигляді будуть апетитні. На дно пательні викладаємо залишки кабачка, який залишився після чистки та різки. На ці кабачки потрібно викласти рулети з фаршем. Притискайте їх один до одного, щоб вони тримались купи.
Тим часом приготуємо соус-заливку: в томатну пасту додаємо води та солимо, можна поперчити. Це перемішуємо до однорідності та додаємо до рулетів. Рідина повинна повністю покривати страву.
Пательню накрити кришкою та тушити до готовності на невеликому вогні. В процесі приготування старайтесь їх не мішати, щоб вони залишилися цілими. Готові кабачки перекладіть на тарілку, засипте зеленню та подайте до столу.
Нагадаємо, портал Знай інформував, ці секрети приготування курки приховують від нас усі кулінари: просто спробуйте зробити так і ви не зможете інакше
Раніше на порталі Знай повідомлялося, тому у вас млинці і не виходять: що категорично не можна додавати в тісто
Також, наш портал інформував, корисна піца-броколі для тих, хто переживає за фігуру: рецепт буквально на декілька хвилин