Кабачки – універсальний продукт, який можна приготувати будь-яким способом.

Незалежно від способу вони все одно будуть надзвичайно смачні. Однією з популярних страв з кабачків можна назвати кабачкові рулетики з фаршем.

Кабачкові рулетики. Фото: скрін відео

Для приготування підготуйте такі продукти:

Спершу кабачки потрібно помити, відділити плодоніжку та суцвіття, і за допомогою овочерізки нарізати смугами. Вони повинні бути достатньо тонкі, щоб їх можна було потім скрутити. Для начинки може підійти трохи жирний фарш - найкраще смакує зі свинини. Фарш варто посолити, перчити за смаком та додати цибулю. Цибулю перед цим або перемолоти, або дрібно порізати. Деякі господині полюбляють таку страву без цибулі, тому варто вибирати на смак.

Формування рулетиків. Фото: скрін відео

На пластинку кабачка викладемо небагато фаршу і завертаємо у невеликий рулет. З цієї кількості кабачків вийде достатньо багато рулетів, які навіть у сирому вигляді будуть апетитні. На дно пательні викладаємо залишки кабачка, який залишився після чистки та різки. На ці кабачки потрібно викласти рулети з фаршем. Притискайте їх один до одного, щоб вони тримались купи.

Тим часом приготуємо соус-заливку: в томатну пасту додаємо води та солимо, можна поперчити. Це перемішуємо до однорідності та додаємо до рулетів. Рідина повинна повністю покривати страву.

Томатна заливка. Фото: скрін

Пательню накрити кришкою та тушити до готовності на невеликому вогні. В процесі приготування старайтесь їх не мішати, щоб вони залишилися цілими. Готові кабачки перекладіть на тарілку, засипте зеленню та подайте до столу.

Нагадаємо, портал Знай інформував, ці секрети приготування курки приховують від нас усі кулінари: просто спробуйте зробити так і ви не зможете інакше

Раніше на порталі Знай повідомлялося, тому у вас млинці і не виходять: що категорично не можна додавати в тісто

Також, наш портал інформував, корисна піца-броколі для тих, хто переживає за фігуру: рецепт буквально на декілька хвилин