Мало хто знає, але всього з одного лимона та трійки інгредієнтів можна приготувати десерт, який здатний здивувати своїм неймовірним та свіжим смаком.

Готувати мармурове лимонне печиво - одне задоволення, адже процеси є максимально легкими, а результат вразить кожного. Виходить гарна та смачна випічка своїми руками. На рецепт піде лише 30 хвилин.

Мармурове лимонне печиво, фото sovkusom

Інгредієнти:

  • Борошно пшеничне 300 г
  • Розпушувач 1 ч. л.
  • Лимон 1 шт.
  • Цукор 140 г
  • Вершкове масло 100 г
  • Цукрова пудра 60 г
  • Яйце 2 шт.
  • Сіль 1 щіп.

Як приготувати:

Популярні новини зараз

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще

У глибокій ємності з'єднуємо розм'якшене вершкове масло із сіллю та цукром. Натираємо на дрібній тертці цедру лимона. Додаємо її до вершкового масла. Ретельно перемішуємо усі інгредієнти. Вбиваємо до одержаної маси яйця. Добре перемішуємо все віночком до однорідності.

Витискаємо 1 ст. л. соку з лимона. Вливаємо його в яєчно-вершкову суміш. Знову все перемішуємо. Всипаємо просіяне пшеничне борошно і розпушувач.

Перемішуємо до однорідності. Накриваємо тісто харчовою плівкою. Забираємо його на 1,5 години у холодильник. Беремо невеликі шматочки тіста. Скочуємо з них кульки, які обвалюємо в цукровій пудрі.

Викладаємо заготовки на лист, застелений пергаментом. Відправляємо їх у розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

Нагадаємо, забудьте про яблука, так ще смачніше і яскравіше: як приготувати шарлотку із сезонного гарбуза на всю родину

Раніше ми писали про те, що хрустка квашена капусточка доповнить ваше пюре: рецепт швидкого приготування за 3 дні

Як повідомляв Знай.ua, найсмачніша консервація на зиму: рецепт асорті з помідорів та огірків в одній банці