У кожної господині і господаря напевно є свій рецепт найкращих котлет, але ніколи ж не соромно спробувати щось нове.
Усі по-різному "вдосконалюють" свої м'ясні вироби: хтось вимочує батон у молоці, хтось додає сметану чи майонез у фарш... Але ми вам розповімо про секретні інгредієнти, які ви б, мабуть, і не наважилися додати.
Одним із таких є... звичайний лід. Так-так, вам не здалося. Цей компонент допомагає котлетам залишатися пишними, соковитими та ніжними. Існує два варіанти введення льоду до складу фаршу. Деякі просто розколюють лід до стану крихти і поєднуються з іншими компонентами. Інші беруть невеликий кубик льоду і "закладають" його в саму котлету перед смаженням.
Наступним не менш важливим інгредієнтом є кориця, адже її можна використовувати не тільки у випічці. Особливо добре поєднується спеція зі свинячим фаршем. Але і з іншими видами м'яса кориця "потоваришує". Достатньо лише однієї щіпки приправи на порцію м'яса. Занадто велика кількість кориці не особливо добре позначиться на смак котлет.
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
І наш останній секретний інгредієнт більш відомий на кухні і його дієтльно використовують. Це сир.
Якщо ви любите соковиті та пишні котлети, слід додати до складу рецепту сир. Цей продукт харчування напрочуд добре "дружить" з м'ясом і птицею, завдяки чому страва виходить чудовою. На півкіло фаршу прийнято додавати 250 г сиру. Також потрібно додати куряче яйце, цибулю, спеції та сіль. Про хліб у цьому рецепті можна забути - сир добре замінить.
Нагадаємо про хек, запечений з картоплею , сиром та сметаною: відмінний варіант корисної та ситної страви.
Раніше ми повідомляли про рецепт конвертиків із капусти із сиром у клярі: бюджетна та смачна закуска, яка сподобається навіть дітям.
Також не зайвим буде домашній бургер на котлеті з яловичини: 15 хвилин, і кухня перетвориться на дорогий ресторан.