Сезон консервації добігає кінця, а деякі вже завершили робити запаси на зиму.

Але, напевно, залишилися ті, у кого не було часу, було багато роботи і вони прокинулися лише до середини осені. Тоді ми вам допоможемо і розповімо простий рецепт засолювання відразу огірків та помідорів в одній банці. А може комусь ще сподобається цей рецепт і він спробує, адже овочі виходять просто божественними.

Скрін, відео YouTube консервація

Інгредієнти:

  • помідори і невеликі огірки (скільки увійде в 3 літрову банку),
  • 1 cт. ложки cолі,
  • 3 cт. ложки цукру,
  • 3 cт. ложки 9% оцту,
  • часник за смаком,
  • зелень (листя вишні, смородини, хрону і парасольки кропу),
    запашний перець і чорний перець за смаком.

Спосіб приготування:

1. Першим шаром викласти зелень і часник. За смаком, можна додати гострий перець. Далі, викласти огірки і томати (бажано зробити проколи томатів зубочисткою, щоб шкірка не тріснула).
2. Залити банки крутим окропом і знову злити в каструлю. Додати сіль, цукор і розмішати до повного розчинення. Довести до кипіння і влити оцет. Добре перемішати і залити банки.
3. Закатати, перевернути і укутати.

Популярні новини зараз

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

Показати ще

Рада: в aсорті можна додавати болгарський перець, маленькі патиcсони і порізані молоді кабачки.

консервація, фото Pxhere

Нагадаємо про хек, запечений з картоплею , сиром та сметаною: відмінний варіант корисної та ситної страви.

Раніше ми повідомляли про рецепт конвертиків із капусти із сиром у клярі: бюджетна та смачна закуска, яка сподобається навіть дітям.

Також не зайвим буде домашній бургер на котлеті з яловичини: 15 хвилин, і кухня перетвориться на дорогий ресторан.