В Україну прийшло похолодання, а це означає, що настав час затишних пледів, книг, теплих чайчиків та смачного печива.

Звичайно при таких температурах хочеться укутатися в светр або халат, заварити собі ароматний чай і насолоджуватися ним у прикуску з печивками. Саме для цього і наступний наш рецепт – ми розповімо, як приготувати найсмачніші печиво швидко, просто і навіть без духовки. Цей десерт на сковорідці нікого не залишить байдужим.

Печиво з корицею, скріншот: Instagram

Інгредієнти:

- жовток 1 шт.;
- борошно 150 г;
- сметана 10% 100г;
- Олія росл. 6 г/1ст.л.;
- розпушувач 1 ч. л.;
- підсолоджувач, цукор за смаком;
- Горіхи будь-які, родзинки, сухофрукти 20 г.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще
  1. З'єднуємо в ємності жовток, сметану, олію, підсолоджувач або цукор і перемішуємо вінчиком.
  2. Додаємо борошно, розпушувач, перемішуємо та всипаємо горіхи. Замішуємо тісто, розкочуємо ковбасою, ділимо на 7 частин та формуємо печиво. Можна розкачати та вирізати формою.
  3. Зверху прикрашаємо горішками, родзинками (добре вдавлюємо). Готуємо на розігрітій сковороді під кришкою по 5-6 хвилин із кожного боку на малому вогні.
  4. Якщо у вас сковорода погана, то готуємо на вершковому маслі. Печиво можна прикрасити цукровою пудрою.

Печиво на сковорідці, кадр з відео

Нагадаємо про домашній бургер на котлеті з яловичини: 15 хвилин, і кухня перетвориться на дорогий ресторан.

Раніше ми повідомляли, що тільки не кажіть, що варили гречку так: важливе правило розсипчастої каші, яке всі упускають.

Також не зайвим буде пиріг-коса з домашнім сиром та сливами, який створить настрій в осінню прохолоду: рідні скажуть вам величезне "Спасибі".