Сезон броколі тільки розпочався, тому можна сміливо готувати смачні страви із цього корисного овочу. Проте господині часто запитують, куди саме його додавати. Для таких випадків й існує рецепт курячого рулету.

Рулет виходить неймовірно ніжним завдяки додаванню вершкового сиру, а барбекю соус надає нотку пікантності. В цілому, це дуже смачна закуска, яка прикрасить будь-який стіл, навіть святковий.

Курячий рулет з броколі, скріншот

Які інгредієнти знадобляться:

  • Куряче філе 3 шт.
  • Помідори чері 12 шт.
  • Броколі 150 г
  • Вершковий сир 200 г
  • Сіль за смаком
  • Соус барбекю за смаком

Як приготувати курячий рулет:

Популярні новини зараз

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Наріжте куряче філе тонкими шматочками, посоліть і змастіть барбекю соусом. На 4 шматочки покладіть помідори чері, згорніть рулетики.

Викладіть підготовлені шматочки курячого філе у форму так, щоб звисали краї. На дно покладіть 4 рулетики з помідорами, змастіть їх вершковим сиром. Наступний шар - попередньо відварені суцвіття броколі.

Загорніть рулет і викладіть зверху шматочки курячого філе, що залишилися. Змастіть рулет барбекю соусом і відправте випікатися при температурі 180 градусів приблизно 35 хвилин.

Раніше ми писали про те, що рецепт хрумких домашніх чіпсів у мікрохвильовій печі, які схожі на "прінглс": рекомендуються під серіал

Як повідомляв Знай.ua, тертий пиріг з грушею та халвою для тих, кого "накрила" осіння печаль: простий рецепт на вагу золота

Також портал Знай.ua писав, що з таким зарядом вітамінів ніяка аптека не потрібна: рецепт корисного варення з гарбуза з лимоном та імбиром