І звичайно ж можна приготувати смачне та ароматне варення. Іноградне варення "Царська пишнота" не займе багато часу в приготуванні, але його смак і аромат буде радувати вас в холодну пору року. Рецептом варення поділилися у Телеграм-каналі "Домашня консервація: варення, заготівлі".
- 1 кг червоного або чорного винограду (без кісточок)
- 0,5 склянки цукру
- 5 ст. л. води
– 0,25 ч.л. меленого запашного перцю
Спосіб приготування:
1. Для початку потрібно помити виноград, зняти ягоди з гілки і розрізати кожну навпіл. Покласти в каструлю, додати цукор, перемішати і відставити на 5 хвилин.
Диплом на руки — повістка у двері: ТЦК полюватиме за студентами з липня - хто у зоні ризику
В Україні вводять колективну відповідальність: єдине житло відберуть через борги родичів
Гроші більше не прийдуть на картку: щомісячні виплати скасують, якщо не виконаєте нові умови
Водії масово отримують штрафи після спілкування з патрульними: за що карають навіть без порушень
2. Додати в каструлю воду і запашний перець. Нa невеликому вогні довести до кипіння, помішуючи. Зменшити вогонь до мінімуму і варити 30 хвилин.
3. Гарячим розкласти варення по стерилізованих банках і тут же закрити новими гарячими гвинтовими кришками або закатати машинкою.
4. Варення потрібно остудити при кімнатній температурі. Після цього зберігати на дальній полиці холодильника або в прохолодному льоху.
Нагадаємо, чому ми забули цей рецепт і замінили його на Олів'є: простий та смачний салат "Барбі" з буряка.
Раніше ми повідомляли, що тому, хто придумав цей рецепт, потрібно ставити пам'ятник: бюджетний картопляний пиріг стане вашим коханим.
Також не зайвим буде рецепт "бабусиної" вишневки, яка в кілька разів смачніша за звичайну "соплицю": готуйте цукор.