Просте та ситне рагу з сердечок та сезонних овочів буде пасувати не лише до щоденного меню, а й на свята.

Ситності до страви додасть квасоля та кукурудза, а соковитості прибавлять томати та солодкий перець.

Овочеве рагу з серцями. Фото: скрін

Для приготування овочевого рагу з сердечками знадобиться:

Курячі серця потрібно промити, зрізати лишній жир, якщо вони великі, то розрізати навпіл.

Курячі серця. Фото: скрін

На пательні розігріти олію та висипати туди серця. Смажити протягом декількох хвилин до появи золотистої скоринки. Потім влити на пательню 150 грам окропу та залишити тушкуватися на середньому вогні.

Поки серця тушкуються, почистити цибулю та нарізати невеликими шматочками. Моркву та часник також почистити та порізати невеликими кубиками. Солодкий перець також почистити від насіння та плодоніжок і порізати невеликими полосами. Томати порізати так, як буде зручно, але також невеликим шматками. Готові курячі серця посолити та перемішати.

Обсмаження. Фото: скрін

На пательню влити олію та обсмажити цибулю до появи золотистою скоринки. Моркву, перець та часник відправити до цибулі та помішувати до повного приготування. Перед самим приготуванням додати нарізані томати та накрити пательню кришкою. Після приготування овочів додати до них кукурудзу та квасолю, а потім і курячі серця. Туди ж висипати сіль, корицю та паприку. Все це добре перемішати та тушити на невеликому вогні протягом 15 хвилин. Страва вийде досить ніжною та одночасно ситною і ароматною.

Нагадаємо, портал Знай інформував, майже як свіжі: рецепт груш, закручених у власному соку

Раніше на порталі Знай повідомлялося, соковиті всередині та хрусткі зовні: простий рецепт нагетсів з кабачків

Також, наш портал інформував, від такої закуски сім'я та гості очманіють: закриваємо на зиму смажений перець без стерилізації