Рецептів консервування помідорів на зиму є чимало. Тому в цьому всьому різноманітті неважко розгубитися і вирішити, яким способом консервації довіритися.
Пропонуємо скуштувати цікавий рецепт із зелених помідорів "П'яні".
Оригінальним способом заготівлі зелених помідорів на зиму поділився Телеграм-канал "Щоденник дачника. Сад та город". Нижче наведено обсяги складових для консервації семи 700-грамових банок.
Інгредієнти для маринаду:
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
- 1,5 літра води;
- 4 ст. ложки цукру;
- 2-3 столові ложки солі;
- 3 лаврові листи;
- 2 зубчики часнику;
- 10 горошин запашного чорного перцю;
- 5 штук. гвоздики;
- 2 ст. ложки горілки;
- 2 ст. ложки 9% оцту;
- щіпка гіркого червоного перцю
Приготування:
Спочатку приготуйте маринад звичайним способом. Далі їм потрібно залити помідори, заздалегідь складені у банках.
Далі стерилізуєте помідори протягом 15-20 хвилин та закриваєте стерильними кришками. Банки добре зберігаються навіть за кімнатної температури.
Взимку така заготівка стане в нагоді, коли захочеться, чогось особливого до картоплі, макаронів або каш. Вона також допоможе, коли гості на порозі, а приготувати смачну закуску часу не вистачає.
Нагадаємо про найсмачніший рецепт пікантної аджики з яблуками, який ніколи не набридає: закінчиться дуже швидко.
Раніше ми повідомляли, що сало стане дефіцитним , коли ви скуштуєте цей рецепт: засолювання за 5 хвилин, взимку згадайте з подякою.