Рецептів консервування помідорів на зиму є чимало. Тому в цьому всьому різноманітті неважко розгубитися і вирішити, яким способом консервації довіритися.

Пропонуємо скуштувати цікавий рецепт із зелених помідорів "П'яні".

Зелені помідори, кадр з відео

Оригінальним способом заготівлі зелених помідорів на зиму поділився Телеграм-канал "Щоденник дачника. Сад та город". Нижче наведено обсяги складових для консервації семи 700-грамових банок.

Інгредієнти для маринаду:

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще
  • 1,5 літра води;
  • 4 ст. ложки цукру;
  • 2-3 столові ложки солі;
  • 3 лаврові листи;
  • 2 зубчики часнику;
  • 10 горошин запашного чорного перцю;
  • 5 штук. гвоздики;
  • 2 ст. ложки горілки;
  • 2 ст. ложки 9% оцту;
  • щіпка гіркого червоного перцю

Зелені помідори, кадр з відео

Приготування:

Спочатку приготуйте маринад звичайним способом. Далі їм потрібно залити помідори, заздалегідь складені у банках.

Далі стерилізуєте помідори протягом 15-20 хвилин та закриваєте стерильними кришками. Банки добре зберігаються навіть за кімнатної температури.

Взимку така заготівка стане в нагоді, коли захочеться, чогось особливого до картоплі, макаронів або каш. Вона також допоможе, коли гості на порозі, а приготувати смачну закуску часу не вистачає.

Зелені помідори, кадр з відео

Нагадаємо про найсмачніший рецепт пікантної аджики з яблуками, який ніколи не набридає: закінчиться дуже швидко.

Раніше ми повідомляли, що сало стане дефіцитним , коли ви скуштуєте цей рецепт: засолювання за 5 хвилин, взимку згадайте з подякою.