Сніданок - дуже важливий прийом їжі, але ми часто упускаємо цей момент, запихаючись бутербродами.
Є й ті, хто воліє вівсянку або хімічить щось з курячими яйцями. Звичайно ж, це все давно всім набридло, тому ми пропонуємо вам відмінний варіант сніданку, який підійде і дорослим і дітям – яєчний хліб із коричневим соусом.
Час приготування : менше 30 хвилин
Час приготування : 10 хвилин
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Надіються всі, але мало хто відчує: чого чекати від індексації пенсій у 2025 році
Порції: 1
Підходить для вегетаріанців
Інгредієнти:
Яйце – 1 шт.
Молоко – ½ ст.л.
Хліб – 2 товсті скибочки
Сіль та мелений чорний перець
Будь-який ваш улюблений соус для подачі
Спосіб приготування:
1. Збиваємо яйце, молоко, сіль та перець у дрібній мисці. 2. Нагріваємо достатню кількість олії, щоб покрити дно великої сковороди на середньому вогні. Коли олія почне кипіти, занурюємо хліб у суміш яєць і кладемо його на сковороду. Смажимо по 5 хвилин з кожного боку або до золотаво-коричневої скоринки. 3. Подавати можна з томатним кетчупом чи коричневим соусом.
Коричневий соус (фр. Sauce brune) — один із основних класичних соусів у французькій кухні, який має багато варіацій. У класичній французькій кухні коричневий соус - це, як правило, соус з м'ясною основою (на бульйоні), випарений, іноді з додаванням ру, схожий на підливу.
Нагадаємо про найсмачніший рецепт пікантної аджики з яблуками, який ніколи не набридає: закінчиться дуже швидко.
Раніше ми повідомляли, що сало стане дефіцитним , коли ви скуштуєте цей рецепт: засолювання за 5 хвилин, взимку згадайте з подякою.
Також стало відомо, що ці шишки швидко піднімуть настрій: рецепт варення, який ви точно шукали. Якщо хочете позбавитися смоли, процідіть варення через марлю і закрийте на зиму тільки корисний сироп.