Фаршировані перці завжди займають на святковому столі особливе місце, а зникають із нього за рекордний час. Це дійсно дуже смачна та бажана страва, фарш для якої зазвичай готується на основі м'яса.
На зиму можна законсервувати фаршировані перці, які за смаком будуть нітрохи не гірші, але з іншою начинкою - капустою. Зробити це у рази простіше, ніж здається на перший погляд.
Інгредієнти:
- Болгарський перець – 16-18 штук
- Капуста – 300-400 г
- Сіль – 1.5 ст.л.
- Цукор – 0.5 склянки
- Оцет – 125 мл
- Лавровий лист – 2 штуки
- Вода – 1 л
- Запашний перець – 6 горошин
- Акуратно видаліть у перцю хвостики з насінням і наріжте капусту.
- Проваріть перець 7-10 хвилин у киплячій воді на слабкому вогні, остудіть і начиніть щільно капустою. Покладіть перець у банки.
- Закип'ятіть воду з оцтом та всіма спеціями, залийте перець та стерилізуйте банки ще 15 хвилин. Закатайте заготівлю і залиште під ковдрою до остигання. Зберігати можна, як будь-яку іншу консервацію.
Нагадаємо, через півгодини закуска вже буде готова: як смачно і швидко замаринувати баклажани.
Українцям масово скасовують соцвиплати: влаштують ретельну перевірку - за що каратимуть
"ТЦК треба розпустити": нардеп пропонує альтернативну мобілізацію - що хочуть змінити
Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії
Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК
Раніше ми писали про те, що буде, якщо в рецепті голубців капусту поміняти на листя винограду: навіть діти попросять добавки
Як повідомляв Знай.ua, справжнє "літо в банку": як без стерилізації приготувати овочеве асорті, яке порадує холодною зимою