Багато людей вважає, що сирники це страва лише для сніданку. Їх можна готувати не лише солодкими, а й солоними. Ще в основу можна додавати зелену цибулю, твердий сир, так страва буде більш ситною та смачною.
Кулінарка Ірина Дімітрова поділилася в Instagram рецептом смачних солоних сирників із зеленою цибулею та твердим сиром.
Інгредієнти:
"Це просто робота": у ТЦК відверто розповіли про "бусифікацію"
В Україні готуються до обмежень газопостачання: що чекає на споживачів
Крижані дощі, хуртовини і арктичний холод: метеорологи попереджають про аномальну зиму в Україні
Перерахунок пенсій у 2026 році: кому збільшать виплати та наскільки
- сир – 200 г
- яйця – 1 шт.
- цибуля зелена – пучок
- сир твердий – 40 г
- сіль
- борошно – 40 г
- сода – на кінчику ножа
Спосіб приготування:
Сир змішайте з яйцем, додайте сіль, твердий сир, борошно і ретельно перемішайте.
Руками сформуйте сирники, обваляйте у борошні і посмажте з двох боків під кришкою до золотистості.
Готову страву подавайте зі сметаною!
Нагадаємо, універсальний рецепт грибної підливи на сметані: усі сусіди збігуться на неймовірний запах.
Раніше повідомлялося, медові крильця тануть у роті: як правильно приготувати.
Також, забутий смак дитинства: рецепт ароматного молочного пирога.