Ні для кого не секрет, що в магазинне морозиво додають багато хімії – барвників, підсилювачів смаку та всіма ненависних "Е-шек". З цієї причини багато хто вже давно робить літні ласощі в домашніх умовах.
Якщо дуже захотілося солоденького, можна приготувати морозиво з йогурту, з додаванням сезонних фруктів або ягід. Це простий рецепт для всіх, хто стежить за харчуванням, але не любить витрачати багато часу на приготування їжі. Його підказали у виданні lefood.
Які інгредієнти знадобляться:
- Йогурт – 400 г
- Ягоди – 200 г
Покроковий процес приготування морозива з йогурту:
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів
Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Етапів приготування всього три, і вони дуже прості. Для початку подрібніть ягоди або фрукти в блендері до однорідності, можна обрати будь-які на ваш смак – полуниця, малина, яблука.
Раніше ми писали про те, що з ідеальною кислинкою та насиченим ароматом: як приготувати на зиму повидло з персиків – рецепт на 5 хвилин
Як повідомляв Знай.ua, зима точно не буде голодною: бюджетний рецепт курки з баклажанами в банках - найсмачніша заготівля
Також портал Знай.ua писав, що вже не повернетеся до магазинної: рецепт домашньої вареної ковбаски яка сподобається і дорослим і дітям