Ні для кого не секрет, що в магазинне морозиво додають багато хімії – барвників, підсилювачів смаку та всіма ненависних "Е-шек". З цієї причини багато хто вже давно робить літні ласощі в домашніх умовах.

Якщо дуже захотілося солоденького, можна приготувати морозиво з йогурту, з додаванням сезонних фруктів або ягід. Це простий рецепт для всіх, хто стежить за харчуванням, але не любить витрачати багато часу на приготування їжі. Його підказали у виданні lefood.

Морозиво з йогурту, фото lefood

Які інгредієнти знадобляться:

  • Йогурт – 400 г
  • Ягоди – 200 г

Покроковий процес приготування морозива з йогурту:

Популярні новини зараз

Українці працюватимуть до глибокої старості: у Мінсоці готують нововведення

Слов'янський гороскоп на квітень 2025: на кого чекають несподівані зміни та доленосні зустрічі

Військові квитки старого зразка: що буде, якщо не замінити

Від мобілізації в Україні захистили нові категорії: кого не забере ТЦК

Показати ще

Етапів приготування всього три, і вони дуже прості. Для початку подрібніть ягоди або фрукти в блендері до однорідності, можна обрати будь-які на ваш смак – полуниця, малина, яблука.

Також кулінари за бажанням можуть додати замінник цукру або мед, щоб морозиво вийшло солодшим.
Наступний етап - це змішування маси із звичайним йогуртом без цукру, можна взяти "грецький". Далі масу необхідно розлити формами і відправити в морозилку до повного застигання. Подавати можна зі свіжими ягодами чи фруктами.