Рецепт найсмачнішої наливки з ягід горобини. Про це повідомляє телеграм-портал "Домашня консервація".
Наливка - дуже корисний продукт, який легко можна приготувати самому. Цей алкогольний напій є прикрасою для столу. Лікер дуже швидко і легко готується, а також тішить своїм смаком.
З наливкою ви можете сходити в гості або зустріти нею у своїх близьких. Також наливка з горобини може бути оригінальним міцним напоєм на святковому столі. При цьому для приготування алкоголю потрібна мінімальна кількість складових.
Що знадобиться:
- стигла горобина,
- горілка,
- цукор,
- марля,
- пляшки.
Спосіб приготування
- Стиглу горобину трохи підсушити, щоб вона стала м'якшою.
- Засипати в бутиль на 2/3 і залити горілкою. Наливка повинна стояти, доки не стане темно-бурштинового кольору.
- Процідити, розлити у пляшки.
- Підсолодити з розрахунку 200-400 г цукру на стандартну пляшку.
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Невелика порада: щоб горобинівка була смачнішою і гіркота з ягід пішла, їх треба попередньо заморозити. Для рецепту підійде будь-який сорт горобини, але краще, щоб вона росла подалі від доріг.
Цю наливку можна використовувати як основу для багатьох інших алкогольних напоїв - польської горілки з чорносливом, горобинівки з коньяком або горобинового лікеру. Але й сама по собі горобинівка дуже смачна і корисна.
Нагадаємо про неймовірне пюре з яблук та груш, яке вся родина оцінить узимку: дуже простий рецепт заготівлі.
Раніше ми повідомляли про банановий хліб за 90 секунд у мікрохвильовій печі: простий рецепт оригінального сніданку.