Кожен студент пам'ятає про таку страву, як смажені пельмені і щоразу їх готували максимально просто.
За свою простоту вони і стали зіркою студентського та холостяцького столів. А чи знали ви, як правильно правильно смажити пельмені?
Спеціально для наших читачів ми роздобули ідеальний рецепт, який також дуже простий, але привнесе нові смакові відчуття. Пельмені вийдуть дуже бюджетними, смачними, ситними та полюбляться кожному члену сім'ї. Цілком ймовірно, ви відмовитеся від стандартної варіння цих виробів.
Продаж квартири обернеться фінансовим шоком: в Україні встановили нові податки на нерухомість
Вік не захистить: ТЦК шукають спеціалістів серед пенсіонерів - кого заберуть в першу чергу
Пенсія за радянський стаж: українцям рахуватимуть по-новому - хто втратить гроші
Українці масово стають ухилянтами: червона мітка у "Резерв+" ставить хрест на планах
Інгредієнти:
- пельмені 500 г;
- часник 3 зубчики;
- Цибулина 1 шт;
- Кріп;
- майонез 150 г;
- Сметана 150 гр;
- сир;
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- Обсмажуємо пельмені на олії до золотистого кольору.
- Додаємо нарізану цибулю і смажимо 5 хвилин.
- Додаємо часник, обсмажуємо ще 2 хвилини.
- Зменшуємо вогонь, додаємо сметану, майонез, зелень, перемішуємо, посипаємо сиром.
- Накриваємо кришкою і гасимо 5 хвилин.
Ось наша улюблена студентська страва і готова. Приємного апетиту, насолоджуйтесь смаком і не забудьте закрити кватирку, щоби на запах не збіглися всі сусіди.
Нагадаємо про ароматну овочеву заправку для борщу, м'яса та будь-яких страв: рецепт за 5 хвилин, який виручить узимку.
Раніше ми повідомляли, що ідеально до салату, м'яса та риби: 2 простих варіанти приготування домашнього часникового соусу.
Також не зайвим буде густий пікантний суп із баклажанів та томатів: рецепт, який точно оцінить уся родина.