- груша - 1 кілограм,
- цукор - 800 грамів,
- вода - 50 мілілітрів,
- кардамон – за смаком.
Як приготувати варення на зиму:
Груші помити та відрізати хвостики. Очистити від шкірки та нарізати тонкими часточками. Частки викласти в каструлю, додати воду та цукор.
Поставити варитись на середній вогонь, дочекатися, коли сироп закипить, і варити ще 5 хвилин. Додати до варення кардамон. Потім зняти каструлю з плити та залишити охолоджуватися на 1 годину. Так зробити ще двічі – варити варення по 5 хвилин.
Готове варення розкласти у стерилізовані баночки та закатати кришками. Банки перевернути догори дном, укутати ковдрою та залишити на ніч охолоджуватися. Зберігати у холодному місці.
Гороскоп на сьогодні, 21 травня: відчай скорпіонів та провокації левів – прогноз для всіх знаків Зодіаку
За поповнення власної картки заплатите "зверху": на кого накине око податкова
Пенсія за радянський стаж: українцям рахуватимуть по-новому - хто втратить гроші
Українці масово стають ухилянтами: червона мітка у "Резерв+" ставить хрест на планах
Раніше ми писали про те, що ідеально до салату, м'яса і риби: 2 простих варіанти приготування домашнього часникового соусу
Як повідомляв Знай.ua, банальна помилка, через яку пельмені стають несмачними: що ви робите не так
Також портал Знай.ua писав, що простіше рецепту точно не знайдете: як приготувати джем зі зливи з волоськими горіхами на зиму