Поки овочі на базарах ще дешеві та у великій кількості, можна приготувати смачну домашню заправку, яка підійде до супів, борщів, м'яса та рибних страв.
Автор рецепту запевняє, що взимку ви ні секунди не пошкодуєте про час та зусилля, витрачені на цю заготівлю.
Що знадобиться:
- Півкіло болгарського перцю;
- Кілограм помідорів,
- Кілограм моркви,
- Кілограм цибулі,
- Півкіло кропу,
- Півкіло петрушки.
- Кілограм солі.
Як готувати:
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Перчик, морквину, помідори, цибульку очистити і перемолоти в блендері. Покласти все в глибоку місткість, висипати туди всю сіль. Інгредієнти перемішати до однорідності.
Розкласти суміш у стерилізовані баночки, закрити поліетиленовими кришками.
Зберігати заправку можна в холодильнику або будь-якому іншому темному та прохолодному місці – наприклад, у погребі.
Таку заправку зручно додавати практично у всі страви – вона додасть кольору, аромат та літні нотки. Однак при готуванні страву краще не солити і не переборщити із заправкою - вона дуже солона.
Нагадаємо про банальну помилку, через яку пельмені стають несмачними: що ви робите не так. Яких порад потрібно дотримуватися, щоб ваші пельмені вийшли смачніше за звичайне.
Раніше ми повідомляли про густий пікантний суп із баклажанів та томатів: рецепт, який точно оцінить уся родина. Суп виходить досить легким, але ситним.
Також не зайвим буде бюджетний рецепт на всі випадки життя: як приготувати смачну запіканку з кабачками та рисом Такий варіант запіканки виходить дуже ситним, смачним та ароматним.