Практично всі кулінари знайомі з рецептом печінкового торта, що готується з м'ясних коржів, з овочевою начинкою або майонезом. Однак ми пропонуємо зробити таку чудову закуску з кабачка, оскільки сезон все ще продовжується.

В основі все ті ж коржики, проте кабачкові, а не печінкові. Виходить дуже ніжний і легкий смак, зокрема, завдяки плавленому сирку.

Кабачковий торт, скріншот

Інгредієнти:

  • кабачок - 1 кг.
  • олія соняшникова — для обсмажування
  • борошно пшеничне – 1 ст. л.
  • перець чорний мелений – 0,3 ч. л.
  • сіль - 1 ч. л.
  • яйця курячі – 3 шт.
  • майонез – 150 гр.
  • сир плавлений – 200 гр.
  • кріп свіжий – половина пучка
  • часник - 3 зубчики

Як приготувати торт:

Популярні новини зараз

1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам

Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію

Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію

Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть

Показати ще
  1. Очистити кабачки від шкірки та натерти на тертці з великими отворами. З'єднати кабачки, яйця, борошно, сіль та перець. Добре перемішати.
  2. На гарячій сковороді з маслом обсмажити з двох сторін кабачкові коржики, розрівнюючи їх по всій площі сковороди. Залежно від діаметра сковороди, має вийти 6-8 коржів.
  3. Приступаємо до приготування начинки: натерти плавлені сирки та з'єднати з майонезом, очищеним та пропущеним через часник часником та нарізаним кропом.
  4. Кожен кабачковий корж змастити начинкою, формуючи торт. Можна одразу подавати на стіл, прикрасивши зеленню зверху.

Нагадаємо, починайте якнайшвидше: смачний рецепт консервованих помідорів з корицею - солодкі і без гостроти

Раніше ми писали про те, що вся неприємна гіркота піде: як правильно вимочувати баклажани перед приготуванням

Як повідомляв Знай.ua, подавати з кулькою морозива і до чаю: швидкий рецепт пирога з нектаринами на готовому тесті