Якщо ви шукаєте, чого ще смачненького приготувати з сезонних кабачків, обов'язково зверніть увагу на цей рецепт. Страва готується максимально просто та швидко, але при цьому її вистачить, щоб нагодувати всю родину.

Оригінальний рецепт човників з фаршем підказали у виданні "Це Смак". Ви будете здивовані, наскільки це смачно та швидко. За бажанням зверху страву можна посипати твердим сиром, так буде смакувати ще краще.

Човники з кабачків, фото cesmak

Інгредієнти на 4 порції:

  • кабачок – 2 шт.;
  • цибуля – 1 шт.;
  • болгарський перець – 0,5 прим.;
  • перець чилі – 1 шт.;
  • томатний сік – 1,5 ст.;
  • свинячий фарш – 300 г;
  • часник - 3 зуб.;
  • петрушка, сіль, чорний перець мелений - на свій смак.

Як приготувати рецепт:

Популярні новини зараз

В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися

"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу

Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію

Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі

Показати ще

Помийте кабачки. Кожен овоч подряпайте вилкою по всій довжині і розріжте надвоє. Виберіть м'якоть і ложкою зробіть невеликі заглиблення – кабачки на цьому етапі мають нагадувати човники.

Подрібніть м'якоть і змішайте з тертою цибулею, фаршем. Додайте нарізані кубиками болгарський та гострий перець, порубану зелень, сіль, перець мелений та пропущений через прес часник. Начиніть човники.

Кабачки викладіть у глибоку сковороду та залийте томатним соком. Накрийте кришкою та готуйте на плиті півгодини, у духовці – 40 хвилин.

Нагадаємо, ситні кекси з баклажанів за дуже простим рецептом: смачніше подавати з томатним соусом або сметаною

Раніше ми писали про те, що скоро в Україну прийдуть холоди і терміново буде потрібний пиріг: рецепт абрикосового, як у бабусі

Як повідомляв Знай.ua, спробуйте зробити хоча б одну баночку - не пошкодуєте: рецепт консервації цілих груш на зиму