Багато хто з нас із ностальгією згадує улюблені ласощі родом з дитинства. Одні з таких ласощів – сочники з сиром.
Їх ніжний, вершковий смак та пісочне тісто, що тане в роті, нікого не залишали байдужим. Рецепт тих самих сочників запропонували у телеграм-спільноті "Гурман".
Що знадобиться?
- чотири склянки пшеничного борошна;
- 150 г маргарину;
- три яйця;
- сім столових ложок цукру;
- шість столових ложок сметани;
- половину чайної ложки солі;
- половину чайної ложки розпушувача
- півкілограма сиру;
- ванільний цукор до смаку.
Можуть і не впустити в Європу: українцям встановили ще одну перешкоду на кордонах
Українці, у вас є Приват24? Банк терміново звернувся до клієнтів із заявою, перевіряйте у себе
Зима стане суровим випробуванням: які міста можуть залишитись без опалення
Пенсіонерам почали надходити дві виплати на місяць
Як готувати?
- Для початку потрібно змішати м'який маргарин, два яйця та чотири столові ложки цукру.
- Додати сметану, сіль та розмішати.
- Всипати борошно та розпушувач.
- Вимісити тісто і скачати його в кулю. Покласти в миску та накрити рушником.
Для начинки змішати сир, три столові ложки цукру, яйце, ванільний цукор.
Як ліпити?
Посипати борошном стіл і розкотити тісто в пласт завтовшки півсантиметра. Вирізати кухлі.
Покласти біля столової ложки начинки край заготовки. Накрити другою половиною та защипати тісто, як вареник.
Як випікати?
Викласти на деко, змащене олією. Зверху змастити сочники збитим яйцем. Відправити в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20-25 хвилин.
Нагадаємо, що робити з огірками, що переросли: смачна закуска на зиму в банках, яку можна їсти ложками.
Раніше ми повідомляли про літній вінегрет зі свіжим огірком, щавлем та молодою картоплею: простий рецепт на вечерю.
Також інші способи більше не визнаєте: рецепт хрустких консервованих огірків з гірчицею на зиму.