Літо в розпалі, а це означає, що почався сезон ягід і фруктів. Тому в цей період потрібно подбати про запаси на зиму та приготувати смачне та ароматне варення.

Варіацій цих ласощів існує величезна кількість, але мабуть найпопулярніше - яблучне варення. Але на цей раз пропонуємо приготувати незвичайне сухе варення з яблук.

Сухе варення з яблук дуже корисне. Такі ласощі з яблук припадуть до смаку всім. Яблука виходять насичені та солоденькі, передає Телеграм-канал "Домашня консервація: варення заготовки".

Сухе варення, фото ТК " домашня консервація: варення заготовки"

Інгредієнти:

Яблука – 1 кілограм;
цукор - 300 грам;
лимонна кислота - 1 чайна ложка;
кориця - 1 чайна ложка.

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз

Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше

Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"

Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі

Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ

Показати ще

Для початку яблука потрібно вимити, видалити серцевину та порізати їх часточками. Потім викладіть їх на лист, щільно, навіть можна накладати один шматочок на інший.

Перемішайте цукор, корицю та лимонну кислоту, і засипте цій родині яблука. Духовку розігрійте до 200 ° С і підсушіть яблука протягом 25-30 хвилин. Але слідкуйте, щоб ваші яблучка не підгоріли.

Розстеліть пергаментний папір, посипте його цукром, розкладіть на ньому яблука, і нехай ще висихають при кімнатній температурі протягом 2 днів. Сухе варення готове. Смачного!

Сухе варення, фото ТК " домашня консервація: варення заготовки"

Нагадаємо про огірки, броколі та м'ята: рятівні продукти та рецепти, які найкраще вживати у спеку.

Раніше ми повідомляли, навіщо досвідчені господині додають яблука при консервації огірків: перевірений рецепт для хрустких овочів.