Господині нашої країни постійно перебувають у пошуках смачних та оригінальних страв.

Адже завжди хочеться різноманітності, а особливо це стосується напередодні свят. Тому пропонуємо вам приготувати смачну та оригінальну закуску бублики з фаршем.

Бублики з фаршем, фото з телеграм-каналу " Кухня по-чоловічому"

Вам знадобиться

- 24 бублики (близько 250 грамів);
- 0,5 літра молока;
- 2 невеликі цибулини;
- грамів 150 оцту;
– 350 гр. м'ясного фаршу;
– 0,5 ч.л. солі;
- пара щіпок меленого перцю;
– 150 гр. сиру;
- 1 малосольний чи консервований огірок;
- 3-4 штуки маленьких свіжих помідорів;
- грам 100 майонезу;
- 3 ст.л. рослинної олії.


Спосіб приготування:

Для початку бублики потрібно помістити в миску і залити гарячим молоком хвилин на 20, доки не розм'якнуть. За цей час кілька разів їх необхідно перевернути, щоб просочилися молоком поступово.

Очищені цибулини наріжте на кружечки і залийте оцтом так, щоб рідина покрила кільця. У м'ясний фарш потрібно додати сіль та перець і перемішати.

Популярні новини зараз

3 речі, які в Японії нормальні,а в Україні викликають шок: чому японці не телефонують батькам

Метро, автобуси та трамваї: як працюватиме громадський транспорт під час блекауту

Нові тарифи та додатковий платіж: комуналка забере більше грошей

Вимагали повернути булочку: у шкільній їдальні поділили дітей на пільговиків та платників

Показати ще

На деко, добре змащене олією, потрібно викласти розм'яклі бублики. Зливши оцет із цибулі, викладіть кільця на бублики.

З фаршу сформуйте міні-котлетки, кожну з яких покладете зверху цибулиних кілець. Наріжте сир невеликими квадратними шматочками, які покладете зверху м'яса. Зверху також покладіть нарізаний скибочками огірок, після - томати.

Останній штрих – крапелька майонезу. Канапе відправляйте в розігріту до 170-180 градусів духовку. Запікати не більше 25 хвилин. Щоб канапе не падали, можна посадити їх на дерев'яну шпажку.

Фаршировані бублики, скріншот із відео

Нагадаємо, що наші бабусі боялися так варити кукурудзу: потрібне пакування молока, смак не описати словами.

Раніше ми повідомляли, як приготувати соковиті овочеві котлети з баклажанів: знахідка для тих, хто не їсть м'ясо.