У Instagram, один із популярних українських кулінарних блогерів, з'явився шикарний, але, що дуже важливо, дуже простий рецепт овочевої запіканки, для приготування якого нам обов'язково знадобляться сезонні продукти.

"Вам точно сподобається, легко і смачно", - написала Юлія в самому кінці, підігріваючи тим самим інтерес, щоб нарешті самостійно піти на кухню і спробувати зробити з ряду інгредієнтів справжнє диво.

Ціни на овочі, скріншот: YouTube

Для цього нам знадобиться один кабачок – молодий, середнього розміру. Дві картоплини, теж середнього розміру. Морква, цибулина, три яйця та сир за смаком. Крім того, столова ложка борошна і стільки ж сметани, зелень, сіль, перець та часник.

Приготування починається з того, що вам потрібно натерти кабачок, а потім посолити його і віджати, щоб позбутися зайвої вологи. Натерти окрім цього потрібно ще й картопля, морква, цибуля... згодом до цих овочів ми додаємо кабачок і три яйця.

Популярні новини зараз

Пішов за хлібом – потрапив до армії: що треба перевіряти, перш ніж виходити з дому

Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо

Від податкової не втечеш: безкоштовне поповнення карток заборонять

На місяць по 4500: українцям готують нову соцдопомогу, але від дечого доведеться відмовитися

Показати ще

Всі інгредієнти потрібно добре перемішати, а також додати борошно, сметану та спеції за смаком.

Залишається лише запекти "сиру" овочеву запіканку в духовці, попередньо розігрівши духовку до температури 180 °C. Для цього знадобиться приблизно 50 хвилин.

Нагадаємо, пікантна кабачкова ікра з часником, запах і смак якої ви не забудете: рецепт за годину

Як повідомляв "Знай.ua", вистачить цькувати себе магазинною хімією: як приготувати домашній кетчуп на зиму - простий рецепт

Знай.uа писав, морквяне вино з апельсинами замінить будь-який напій з Провансу: рецепт, за який королі продали б душу