Літо в самому розпалі, а це означає, що настав час відпочивати засмагати і насолоджуватися прохолодними напоями.
Різних коктейлів та лимонадів існує величезна кількість, але пропонуємо вам приготувати дуже смачний домашній тархун. Приготування цього напою не забере у вас багато часу і сил, зате його смак вас порадує.
Інгредієнти:
- вода
- Пучок тархуна
- 2−3 лимона
- Мед або цукор за смаком
- Імбир та м'ята за бажанням
Спосіб приготування:
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Для початку у велику каструлю налийте теплою кип'яченою водою, додайте туди нарізаний або перетертий тархун, сік лимона та його скибочки, мед або цукор до смаку, а також імбир для пікантності та м'яту для свіжості (за бажанням).
Щоб лимонад був більш насиченого кольору, можете перебити тархун в блендері з невеликою кількістю води.
Надішліть каструлю на кілька годин у холодильник, щоб лимонад настоявся. За бажанням ви також можете додавати в лимонад полуницю.
Подавати можна з льодом, скибочкою лимона та кількома листочками тархуна. Смачний прохолодний напій готовий!
Нагадаємо, що жодних банок та консервації: як швидко приготувати "сиру" ікру з баклажанів.
Раніше ми повідомляли, що освіжаючий огірковий або бадьорий з імбиром і лимоном: 3 рецепти лимонаду, які освіжать у спеку.
Також не зайвим буде ароматний компот із яблуками та персиком: секрет у рецепті допоможе зробити смачніше, ніж сік "Мультифрукт".