Якщо ви вже наготували смачних салатів та заготовок на зиму з баклажанів, терміново приступайте до рулетиків, доки овочевий сезон не закінчився.

Це проста, але водночас неймовірно смачна та пікантна закуска. Зазвичай, її першу змітають зі столу, а гості випрошують рецепт. Готувати закуску максимально просто, проте є єдина рекомендація – овоч краще різати тонко, а смажити на грилі.

Баклажани, фото freepik

Інгредієнти для рулетиків:

  • баклажани - 2 шт
  • сир фета або філадельфія - 250 гр;
  • грецькі горіхи;
  • часник, зелень, сіль – за смаком.

Спосіб приготування:

Популярні новини зараз

Грошову допомогу дадуть не всім: що треба підтвердити

Гороскоп на 26 листопада: у вівторок Всесвіт на вашому боці

Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть

Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень

Показати ще

Баклажани добре помити і нарізати тонкими довгими шматочками. Розігріти сковороду гриль, змастити олією, обсмажити з двох сторін до готовності. Посолити за смаком.

Зубчик часнику натерти або дрібно нарізати. Кинзу, петрушку, кріп помити, дрібно нарізати і змішати із зеленню. Зелень можна подрібнити у блендері з часником та горіхами. Сир змішати із зеленню та часником. Добре перемішати начинку для рулетиків із баклажанів.

Викласти на кожен баклажан начинку та загорнути в рулетик. Прикрасити їх шпажкою і відправити в холодильник, щоб охолонути.

Раніше ми писали про те, що ні грама ягоди не потрапить у смітник: ароматне варення з кавунових гірок на зиму за бабусиним рецептом

Як повідомляв Знай.ua, швидко і дуже смачно: як приготувати малосольні помідори в пакеті - за годину вже будуть готові

Також портал Знай.ua писав, що водка з картоплі, яка не тільки підніме настрій, а й зніме зубний біль: рецепт часів Другої світової