Якщо ви вже наготували смачних салатів та заготовок на зиму з баклажанів, терміново приступайте до рулетиків, доки овочевий сезон не закінчився.
Це проста, але водночас неймовірно смачна та пікантна закуска. Зазвичай, її першу змітають зі столу, а гості випрошують рецепт. Готувати закуску максимально просто, проте є єдина рекомендація – овоч краще різати тонко, а смажити на грилі.
Інгредієнти для рулетиків:
- баклажани - 2 шт
- сир фета або філадельфія - 250 гр;
- грецькі горіхи;
- часник, зелень, сіль – за смаком.
Спосіб приготування:
Скасування осінніх канікул та навчання по суботах: в школах запроваджують нові правила
Осінніх канікул не буде: школярам доведеться навчатися без перерви на відпочинок
Вже не вийде обміняти: які долари не приймуть банки та обмінники
Від білизни до авто – все власним коштом: скільки коштує мобілізуватись
Баклажани добре помити і нарізати тонкими довгими шматочками. Розігріти сковороду гриль, змастити олією, обсмажити з двох сторін до готовності. Посолити за смаком.
Зубчик часнику натерти або дрібно нарізати. Кинзу, петрушку, кріп помити, дрібно нарізати і змішати із зеленню. Зелень можна подрібнити у блендері з часником та горіхами. Сир змішати із зеленню та часником. Добре перемішати начинку для рулетиків із баклажанів.
Викласти на кожен баклажан начинку та загорнути в рулетик. Прикрасити їх шпажкою і відправити в холодильник, щоб охолонути.
Раніше ми писали про те, що ні грама ягоди не потрапить у смітник: ароматне варення з кавунових гірок на зиму за бабусиним рецептом
Як повідомляв Знай.ua, швидко і дуже смачно: як приготувати малосольні помідори в пакеті - за годину вже будуть готові
Також портал Знай.ua писав, що водка з картоплі, яка не тільки підніме настрій, а й зніме зубний біль: рецепт часів Другої світової