Смачні, солодкі черешні, закриті в банку, призначені для того, щоб смакувати ними взимку.

Компот, приготований за цим рецептом – це два в одному: соковиті ягоди та чудовий напій.

Компот з черешні. Фото: YouTube

Інгредієнти:

  • черешні;
  • цукор (4 столові ложки на літрову банку);
  • вода.

Черешня. Фото: YouTube

Популярні новини зараз

"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте

Показати ще

Спосіб приготування:

Черешні ретельно промийте, обсушіть і видаліть плодоніжки. Розкладіть плоди в стерилізовані літрові банки.

У кожну банку додаємо по 4 столові ложки цукру. Черешні, засипані цукром, залийте теплою кип'яченою водою так, щоб вона їх покрила, і нещільно закрийте банки ошпареними підсушеними кришками.

Компот з черешні. Фото: YouTube

До черешні можна додати будь-яку ягоду. Зараз ягода стала ще популярнішою, її вирощують практично у всьому світі: їдять свіжою, використовують як інгредієнт фруктових салатів, роблять сік, готують варення, ягідне вино, варять компот. При консервуванні компоту на зиму не можна зберігати довше 2 років.

Нагадаємо, ми писали, що деруни, пюрешка і навіть фрі - доступні всім: в Україні різко падають ціни на картоплю.

Як повідомляв "Знай.ua", густе варення зі сливи без кісточок на зиму: підготуйте всього 2 інгредієнти та банки.

Також "Знай.ua" інформував, це малинове варення врятує взимку від усіх хвороб: правильний рецепт заготівлі ягід з лимоном.