Відмінний рецепт малинового варення, яким можна порадувати себе у зимові вечори.
Незабаром почнеться сезон малини, і багато дачників почали готуватися до збору врожаю. Для того, щоб ягода не зіпсувалася, її або їдять, або використовують для приготування різних страв.
Одним із найпопулярніших є варення, яке має безліч корисних властивостей. Для приготування цінного продукту не потрібно багато інгредієнтів. Телеграм-портал Щоденник дачника пропонує зробити варення з ваніллю.
Інгредієнти:
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Телефон у ліжку - пряма дорога до могили: чим небезпечний смартфон поруч із вами під час сну
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
- 250 г малини;
- Сік половини лимона, 2 столові ложки;
- 500 г цукру;
- Ваніль (1 стручок ванілі/1 столова ложка ваніліну).
Процес приготування
- Малину, сік і 2 столові ложки води викладіть в каструльку і доведіть до кипіння. Зменшіть температуру і залиште варитися на 5 хвилин.
- Додайте|добавляйте| цукру і перемішайте до повного розчинення. Зіскребіть стручок ванілі і залиште кипіти ще на 10 хвилин.
- Спробуйте варення на смак і якщо воно не готове, залиште варитися ще на 5 хвилин. Перелийте варення у банку і подавайте.
Нагадаємо, навіщо додавати в котлети тертий кабачок: шкодуватимете, що не знали цього раніше.
Раніше ми повідомляли, що навіть моргнути не встигнете, а вже все готове: швидкий десерт у склянці із сезонних ягід – смородини та малини.
Також не зайвим буде ідеальний рецепт консервованих огірків на кілька поколінь: таких хрустких та смачних ви ще не їли.