Едуард Канарян показав, як готує кукурудзу у диких умовах.
Нещодавно на Youtube-каналі одного з фіналістів першого сезону професіоналів "МастерШеф" Едуарда Канаряна з'явилося цікаве відео. Там він показав, як робить кукурудзу на багатті.
Зазначимо, що печена кукурудза набагато смачніша відвареної. Більше того, її зовсім не обов'язково готувати в диких умовах, а достатньо використати хороший гриль.
Інгредієнти:
- 4 шт. кукурудзи (молоді качани);
- 1 ст. л. паприки (молотой);
- 30 г вершкового масла;
- За смаком сіль
Рецепт:
- Кукурудзу очистіть від рильців, а листя відверніть до основи качана.
- У невеликій мисці змішайте мелену паприку та розтоплене вершкове масло. Змастіть цією сумішшю кукурудзяні качани.
- Викладіть кукурудзу на грати для гриля і обсмажуйте на мангалі протягом 10-15 хвилин, періодично перевертаючи її. Перед подачею посоліть кукурудзу до смаку.
1000 гривень від держави: як отримати допомогу пенсіонерам
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Зірка "Майстер Шеф" показав польовий варіант, коли гриля під рукою немає, проте можна розвести багаття. Примітно, що він додав до кукурудзи попкорн та квіти.
Нагадаємо, навіщо додавати в котлети тертий кабачок: шкодуватимете, що не знали цього раніше.
Раніше ми повідомляли, що навіть моргнути не встигнете, а вже все готове: швидкий десерт у склянці із сезонних ягід – смородини та малини.
Також не зайвим буде ідеальний рецепт консервованих огірків на кілька поколінь: таких хрустких та смачних ви ще не їли.