Ми добре знаємо про те, щоб рис вийшов розсипчатим та смачним, його обов'язково потрібно ретельно промивати перед приготуванням.

Це зазвичай займає багато нашого часу, адже воду потрібно міняти кілька разів – доти, доки вона не стане прозорою.

Варений рис. Кадр з "Youtube"

Однак таким способом ви не тільки позбавитеся пилу і дрібного сміття, але й видалите надлишки крохмалю.

Таку процедуру важко назвати приємною, адже використовувати варто виключно холодну воду, через що руки поступово німіють від холоду.

Тому кмітливі хазяйки винайшли інший, набагато простіший та більш зручний спосіб.

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Показати ще

Варений рис. Кадр з "Youtube"

Для його втілення вам знадобиться тепла (близько 60 градусів) вода і кухонна сіль.

Розчиніть в літрі води одну столову ложку солі і залийте рис розчином, що вийшов. Нехай крупа полежить у такій “ванні” близько 40-60 хвилин.

Варений рис. Кадр з "Youtube"

Коли відведений час вийде, промийте рис під проточною водою і можете приступати до приготування будь-яких страв, до складу яких входить цей інгредієнт.

Після такої процедури рис завжди виходить розсипчастим і має відмінний смак.

Нагадаємо, експерт назвав топ продуктів, що викликають кошмарні сни: не їжте їх перед тим, як лягти в ліжко

Як повідомляв "Знай.ua", старість прийде набагато раніше: нутриціолог назвала продукти, що крадуть молодість

Знай.uа писав, 100-річна бабуся зізналася, як дожила до такого віку, випиваючи щодня один напій: "Я весь час думала..."