Складно уявити собі літню спеку без поїздок за місто та смачних і ароматних шашликів.
Про те як приготовувати шашлик, від якого усі будуть в захваті розповів Pixelinform.
Традиція смажити м'ясо на вогні закріпилася в культурі багатьох народів і країн світу, і українці не стали винятком.
Характерний для нашої країни шашлик – це маринованая свинина, баранина або курятина, яку смажать на у мангалі на вуглях.
Лише $100 на місяць: адвокати беруться захистити ухилянтів від ТЦК, можна оформити підписку
Більше жодних пільг: пенсіонерів змусять платити податок на землю
Грошову допомогу дадуть не всім: що треба підтвердити
"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу
Страву зазвичай доповнюють свіжими та печеними на грилі овочами.
Щоб приготувати дуже смачний шашлик, потрібно знати декілька серкетів.
Смак літньої страви залежить не лише від виду м'яса та спецій.
Деякі секрети набагато цікавіші і несподіваніші.
Тирса
Напевно, вам рідко траплялася така рекомендація, оскільки метод використовують тільки професіонали. Для того щоб приготувати чудове м’ясо, потрібно заздалегідь відправити у воду невелику кількість тирси.
Її потрібно відправляти на гаряче вугілля у процесі приготування шашлику. Завдяки цій хитрості у м’яса буде незабутній аромат.
Алкоголь
Спиртні напої допомагають значно покращити смак шашлику. Для маринаду можна використовувати шампанське, пиво, різні види вин, ром чи навіть коньяк.
Також міцні спиртні напої можуть бути використані для обробки м’яса безпосередньо перед приготуванням. Апетитна скоринка буде забезпечена.
Нагадаємо, чудове малинове вино з 3-х інгредієнтів: його смак зведе з розуму будь-якого
Раніше ми писали про те, що заправка для борщу на зиму - рецепт: як у рази спростити приготування головної страви української кухні
Також не зайвим буде найсмачніше та найкорисніше варення з шовковиці: рецепт на 3 інгредієнти. Його приготування не займе багато часу, проте взимку це варення стане яскравим доповненням до посиденьок з чаєм.