Картопля вкрай дешевий, корисний та смачний коренеплід. Однак мало хто знає, як її приготувати правильно.
На youtube-каналі Оля Куховарит було опубліковано рецепт приготування молодої картоплі. Зробити цю страву вкрай просто, проте слід звернути увагу на деталі.
Для цього потрібно
- 1 кг Молодої картоплі;
- 50 гр кропу;
- 2 зубчики молодого часнику;
- Сік 1 лимона;
- Зелений гострий перець до смаку;
- 50-80 мл оливкового масла;
- сіль;
- Перець.
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Картопля слід занурити у холодну воду та поставити на вогонь. Якщо поставити його на гарячу воду, крохмаль почне схоплюватися і це заважає рівномірному приготуванню коренеплоду.
Варимо картоплю до кипіння, а потім вмикаємо повільний вогонь. Варити потрібно до того моменту, коли він стане м'яким.
Потім слід підготувати заправку. Для цього необхідно нарізати великим шматком кріп, занурюємо у блендер. До нього слід додати зелений перець, також нарізаний великим шматком, додати туди нарізаний часник, залити лимонним соком, сіль і оливкової олії. Важливо не перетворювати заправку на кашу, а просто порізати на дуже дрібні шматочки.
Потім викладаємо картоплю та заливаємо заправкою.
Нагадаємо про приголомшливе малинове вино з трьох інгредієнтів: його смак зведе з розуму будь-кого.
Раніше ми повідомляли про найсмачніше та найкорисніше варення з шовковиці: рецепт на 3 інгредієнти.
Також не зайвим буде компот з абрикосів та вишні на зиму: найсмачніший напій лише з трьох інгредієнтів.