Панкейки з начинкою можуть стати улюбленим сніданком вашої родини. Особливо якщо ця начинка – розтоплений шоколад.
Нічого складного у приготуванні цих смаколиків немає – із завданням упорається навіть школяр. Так що це ще одна хороша нагода провести час зі своєю дитиною, готуючи смачний сніданок.
Що знадобиться:
Для начинки:
- Шоколадна паста "Нутелла" або плитка шоколаду.
Для тесту:
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
- Одне яйце
- Три чайні ложки кокосового цукру (підійде і звичайний)
- 230 г просіяного борошна
- Чайна ложка розпушувача
- Склянка (200 мілілітрів) молока
- Дрібка солі
- 20 грамів вершкового масла
Як готувати: яйце збити вінчиком, всипати цукор і знову збити, поступово додаючи борошно, що просіяє, і розпушувач. Посолити, влити молоко і замішувати, поки|доки| маса не стане однорідною.
Влити в тісто розтоплене масло|мастило|, старанно вимішати.
Викладати тісто за допомогою столової ложки на гарячу суху сковорідку, додаючи в центр шматочок шоколаду або ложку чайну пасти. Зверху прикрити ще ложкою тіста.
Смажити на середньому вогні, підпікаючи по обидва боки до готовності.
Коли розламаєш готовий панкейк, з нього апетитно витікатиме шоколад.
Нагадаємо про компот з абрикосів та вишні на зиму: найсмачніший напій лише з трьох інгредієнтів.
Раніше ми повідомляли, що млинці вийдуть тоненькі у всіх: рецепт ідеального тесту, який потрібно записати.
Також не зайвим буде найсмачніший лимонад на основі цитрусової шкірки, який освіжить у спеку: проста заготівля завжди буде під рукою.