Млинці або ж налистники - дуже проста і всіма улюблена страва, яка ніколи не може набриднути. Українці люблять посмажити млинців не лише на Масляну, а й просто так.
А який великий вибір начинок перед нами відкривається – тільки встигай записувати та пробувати втілювати у життя. Звичайно, є й ті, хто новачок у млинці і ніяк не може підібрати потрібні пропорції. Саме для таких випадків ми знайшли для вас ідеальний рецепт млинців, які завжди виходять.
Інгредієнти:
- Яйця – 3 шт;
- Цукор – 2 ст л;
- Дрібка солі;
- Розпушувач – 1/2 ч. л.;
- Тепле молоко - 350 мл;
- борошно 160 гр;
- Рослинна олія - 2 ст л.
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
- У мисці змішуємо яйця, цукор і сіль, перемішуємо віночком.
- Далі додаємо половину теплого молока, додаємо розпушувач, борошно і перемішуємо до однорідної маси.
- Потім додаємо молоко, що залишилося, перемішуємо і додаємо рослинне масло.
- Смажимо млинці з двох сторін без олії до золотистого кольору.
- Млинці готові. Начинку можна використовувати будь-яку! А можна й просто так їсти. Смачного.
Нагадаємо про найсмачніший лимонад на основі цитрусової шкірки, який освіжить у спеку: проста заготівля завжди буде під рукою.
Раніше ми повідомляли, як приготувати шкварки і чим може бути корисним засмажене сало: відповідь може здивувати.
Також ми повідомляли, що свіжа зелень завжди буде на столі: як можна заготовити "вітамінчиків", крім заморозки.