Окупанти позбавили українців можливості приємно відпочити на узбережжі Чорного та Азовського моря, тож тепер можна радувати себе смачненьким та не переживати за свою струнку талію.
Ми поділимося з вами простим рецептом млинцевого тортика, на приготування якого ви витратите меньше 30 хвилин.
Інгредієнти на 12 порцій
Основні (для млинців):
Популярні новини зараз
Показати ще
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
- борошно пшеничне — 1 склянка;
- молоко — 500 мл;
- рослинна олія — 30 г;
- яйця курячі — 1 шт.;
- сіль — до свого смаку;
- цукор — 2 ст. л.
Для крему:
- яйця курячі — 2 шт.;
- молоко — 500 мл;
- борошно пшеничне — 3 ст. л.;
- цукор — 150 г;
- масло вершкове — 200 г;
- ванілін — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Змішайте спочатку яйце з цукром, а потім через хвилину додайте олію та молоко. Перемішайте і додайте просіяне борошно. Перемішайте до однорідності.
- Добре розігрійте сковороду і змастіть олією, підсмажте млинці з обох боків. Готові млинці складайте на тарілку та накривайте кришкою. Під кришкою вони пропаряться, стануть м’якшими.
- Поки млинці під кришкою, приготуйте заварний крем. В антипригарну каструлю з товстим дном налийте 400 мл молока і додайте цукор. Поставте на вогонь і доведіть до кипіння та повного розчинення цукру.
- Змішайте окремо 100 мл молока, яйця, борошно і ванілін, що залишилися. А потім поступово введіть кипляче молоко.
- Поверніть масу на повільний вогонь, постійно помішуючи, варіть до загусання. Зніміть з вогню і додайте шматки вершкового масла.
- Як тільки масло розтане, збийте масу міксером.
- Далі зберіть млинцевий торт. Промажте кремом млинець, викладаючи після цього млинці один на інший.
Нагадаємо про легкий пиріг із кабачком та капустою на вечерю: начинка, як на долоні.
Раніше ми повідомляли, що консервую так полуницю щоліта: простий рецепт, в якому ягоди можна залишати цілими.