За вікнами українців справжня літня спека, отже, настав час подумати про те, як найкраще втамовувати спрагу.
Цього разу ми розберемося, як приготувати компот із кабачків, який смакує, як ананасовий. Напій виходить смачним та ароматним, а головне – витрати практично мінімальні.
Про цей рецепт стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі "Кулінарія моє все".
Що потрібно на 3-літрову банку:
Платити доведеться всім: в Україні готують додатковий податок
В Україну суне потепління до +22, діставайте футболки: синоптик назвав точні дати "бабиного літа"
В школах запроваджують нові правила: що зміниться для учнів та вчителів
Працюючим пенсіонерам роз'яснили важливе правило: що заборонено законом
-кабачки - 2 штуки середні без насіння;
-алича жовта - 2 склянки;
-цукор - півлітрова банка;
-вода - 2 літри;
-лимонна кислота - 1/4 чайної ложки.
Компот із кабачків. Покроковий рецепт:
Простерилізуйте банки будь-яким зручним для вас способом. Кабачки очистіть від шкіри та насіння. Наріжте кубиками. Алич промийте, обсушіть. Викладіть у банку кабачки та аличу. Воду закип'ятіть і залийте кабачки у банку. Нехай стоять 10 хвилин.
Потім воду злийте в каструлю, додайте цукор і лимонну кислоту, закип'ятіть і залийте кабачки. Закатайте кришкою. Обов'язково укутайте банки ковдрою до повного остигання. Зазвичай 2-3 дні. Ананасний компот сподобається вашій родині.
Нагадаємо про простий десерт із полуницею та йогуртом, який точно вартий вашої уваги: не встигнете навіть розкласти.
Раніше ми повідомляли про пиріг із шовковиці та листкового тіста: швидкий рецепт, який має бути під рукою у кожної.
Також не зайвими будуть ліниві вареники з ягодами, які вийдуть смачнішими, ніж у дитячому садку: цей рецепт шукають наші мами.