Гарячий суп – завжди гарна ідея для обіду. Коли за столом збирається вся родина, смачна страва ніколи не буде зайвою.
Та перша страва яку ми замовляємо в ресторані, зазвичай відрізняється за смаком від тієї, яку ми зазвичай готуємо вдома. Ресторанний суп відрізняється яскравішим смаком і ароматом.
Відповідь чому така очевидна: професійні кулінари використовують додаткові компоненти, що покращують смакові якості страви. Чи можна використовувати ці інгредієнти вдома? Звичайно! І тоді приготований господинею суп вийде не гірше за ресторанний.
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
СЕКРЕТНИЙ ІНГРЕДІЄНТ
Як рідка складова супу повинен виступати не тільки м'ясний бульйон. Необхідно використовувати рідину, одержану з овочів. Причому йдеться не про овочевий відвар (він уже і так присутній у страві).
У суп бажано додати овочевий сік. І краще, щоби він був свіжим. Рідина можна отримати з моркви чи помідорів.
Невеликий обсяг цього напою, налитий у каструлю на заключному етапі варіння супу – гарантія значного покращення смакових якостей страви. Суп вийде набагато апетитнішим. З'явиться яскравий та цікавий аромат, який зазвичай присутній лише у ресторанних стравах.
Раніше ми писали про те, як приготувати цибульні котлети з найпростіших інгредієнтів: анітрохи не гірше за м'ясні і обійдуться вдвічі дешевше
Як повідомляв Знай.ua, рецепт ідеальних пиріжків з картоплею з бабусиного дитинства: згадати і насолодитися цим смаком може не кожен
Також портал Знай.ua писав, освіжаючий лимонад із кубиками замороженого чаю: цей рецепт стане порятунком у літню спеку.