Гарячий суп – завжди гарна ідея для обіду. Коли за столом збирається вся родина, смачна страва ніколи не буде зайвою.

Суп. Фото Freepik

Та перша страва яку ми замовляємо в ресторані, зазвичай відрізняється за смаком від тієї, яку ми зазвичай готуємо вдома. Ресторанний суп відрізняється яскравішим смаком і ароматом.

Відповідь чому така очевидна: професійні кулінари використовують додаткові компоненти, що покращують смакові якості страви. Чи можна використовувати ці інгредієнти вдома? Звичайно! І тоді приготований господинею суп вийде не гірше за ресторанний.

Суп. Фото Freepik

Популярні новини зараз

Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

"Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником

Показати ще

СЕКРЕТНИЙ ІНГРЕДІЄНТ

Як рідка складова супу повинен виступати не тільки м'ясний бульйон. Необхідно використовувати рідину, одержану з овочів. Причому йдеться не про овочевий відвар (він уже і так присутній у страві).

Суп. Фото Freepik

У суп бажано додати овочевий сік. І краще, щоби він був свіжим. Рідина можна отримати з моркви чи помідорів.

Невеликий обсяг цього напою, налитий у каструлю на заключному етапі варіння супу – гарантія значного покращення смакових якостей страви. Суп вийде набагато апетитнішим. З'явиться яскравий та цікавий аромат, який зазвичай присутній лише у ресторанних стравах.

Раніше ми писали про те, як приготувати цибульні котлети з найпростіших інгредієнтів: анітрохи не гірше за м'ясні і обійдуться вдвічі дешевше

Як повідомляв Знай.ua, рецепт ідеальних пиріжків з картоплею з бабусиного дитинства: згадати і насолодитися цим смаком може не кожен

Також портал Знай.ua писав, освіжаючий лимонад із кубиками замороженого чаю: цей рецепт стане порятунком у літню спеку.