Борщ найвідоміша щира українська страва, однак його особливість полягає у тому що універсального класичного рецепта цієї страви просто не існує.
В одного кухаря ніколи не буде двох однакових борщів, адже ця страва передає не тільки смак, а й настрій, емоції та думки.
Кожна господиня має секрети, завдяки якому її борщ обожнює уся родина.
Якщо основні інгредієнти борщу відомі кожному, то зі спеціями, що посилюють смак овочів, можна експериментувати. Найпростішим підсилювачем смаку є цукор.
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Під час приготування бурякової засмажки додайте на сковороду столову ложку цукру та добре перемішайте його.
Цукор розчиниться і буряк карамелізується.
Головне, не переборщити. Це стосується всіх інгредієнтів борщу.
Усього однієї маленької ложки буде достатньо, щоб ваш борщ став смачнішим, ніж зазвичай.
Не варто забувати і про те, що в борщі обов’язково має бути характерна кислинка, тому цукор не повинен перебивати смак інших інгредієнтів.
Не всі знають, що цукор допомагає буряку зберегти його червоний колір, і борщ не стає блідим.
Якщо ви використовуєте готову заправку для борщу, до її складу вже може входити цукор, тоді додатково підсолоджувач додавати не потрібно.
Нагадаємо про хачапурі із полуницею, від якого у всіх знесе дах: незвичайний, але легкий рецепт.
Раніше ми повідомляли, що варю полуничне варення тепер тільки так: маленький секрет у рецепті, який змінить усе.
Також не зайвим буде найважливіше правило для ідеальних млинців: тоненькі і не рвуться.