Запіканки готуються максимально просто і швидко, за що їх і люблять багато господинь. За цим рецептом у вас вийде неймовірний смаколик з макаронами та яблуками, який не нагадуватиме щось знайоме, але в цьому й перевага.
Таку запіканку можна подавати не лише як десерт, а й повноцінний сніданок. Вона виходить ситною та смачною, а також швидко розлітається зі столу.
Інгредієнти:
- Макарони 300 г
- Яблука 6 шт.
- Лимон, сік 1 ст. л.
- Цукор 60 г
- Яйця курячі 2 шт.
- Олія вершкове 40 г
- Цукор ванільний 10 г
- Кориця мелена 10 г
- Сметана 50 гр
- Панірувальні сухарі 1 ст. л.
Як приготувати:
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
"Найстрашніше, що це початок": відома астрологиня попередила українців про небезпеку
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
- Макарони відваріть у окропі на 2-3 хвилини менше, ніж зазначено на упаковці. Відкиньте на друшляк. Яйця збийте зі сметаною, 20 г цукру та ванільним цукром. Змішайте яєчну масу із макаронами.
- Яблука помийте і поріжте скибочками, видаливши серцевину, побризкайте соком лимона. Форму змастіть олією і посипте сухарями. Викладіть половину макаронів, зверху розкладіть половину яблук, посипте цукром та корицею. Потім покладіть макарони і яблука, що залишилися, посипте цукром і корицею, які залишилися.
- Розкладіть зверху шматочки олії та запікайте 45 хвилин за температури 180°C. Запіканка смачна як у теплому, так і холодному вигляді.
Нагадаємо, кабачкова піца з ніжною начинкою: як не "вбити" свою фігуру і смачно поїсти
Раніше ми писали про те, що курячі сердечки у сметані всього за 30 хвилин: не забудьте відварити гречку і насолоджуйтесь
Як повідомляв Знай.ua, ідеальний омлет, як із справжнього французького ресторану: майже ніхто не готує його правильно