У житті кожної людини бувають періоди нудьги і депресії і багато хто "заїдає" це чимось солодким. В Україні зараз триває війна і вона не може не нагнітати поганих думок.

Звичайно, є українці, які через стрес практично припинили їсти, але також повно і тих, хто заїдає свій стресовий стан, тим самим набираючи вагу.

Десерт, фото: скріншот з відео

Але ми вам допоможемо, адже нам вдалося роздобути десерт неймовірно смачного десерту, який не завдасть стільки шкоди, як торти із супермаркету чи тістечка з кав'ярні.

ПП-шарлотка точно полюбиться вам та всім вашим близьким.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Інгредієнти:

- яйце куряче (75 гр.)
- яблуко (150 гр.)
- рисове борошно (60 гр.)
- кефір 1% (60 гр.)
- оливкова олія (7 гр.)
- кориця (за смаком).

Яблучна шарлотка, фото: кадр з відео

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Половину яблук нарізати дрібним брусочком, другу половину-слайс.

2. Білки відокремити від жовтків. До жовтків додати кефір і підсолоджувач до смаку, добре перемішати, додати борошно і ще раз перемішати.

3. Білки збити в міцну піну, акуратно ввести жовтки і перемішати знизу вгору. Додати|добавляти| яблука, нарізані брусочками, знову акуратно перемішати.

4. Форму для запікання змастити олією, викласти тісто у форму, розрівняти.

6. Яблука, нарізані слайсами, докладно викласти зверху на тісто. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-40 хвилин (готовність перевірити по рум'яності та сухій зубочистці). При подачі посипати корицею за бажанням.

Ось корисний десерт для всієї родини готовий. Ми впевнені, що після першого заходу за стіл не залишиться жодного шматочка. Приємного апетиту, вірте в ЗСУ та мирного неба вам над головою!

ПП-шарлотка з яблук

Нагадаємо про справжній рецепт ромової баби за ГОСТом: смак дитинства, який ні з чим не сплутати.

Раніше ми повідомляли про домашнє вино з чорної смородини, яке дасть грузинському фору: рецепт, який передається з покоління в покоління.