У житті кожної людини бувають періоди нудьги і депресії і багато хто "заїдає" це чимось солодким. В Україні зараз триває війна і вона не може не нагнітати поганих думок.
Звичайно, є українці, які через стрес практично припинили їсти, але також повно і тих, хто заїдає свій стресовий стан, тим самим набираючи вагу.
Але ми вам допоможемо, адже нам вдалося роздобути десерт неймовірно смачного десерту, який не завдасть стільки шкоди, як торти із супермаркету чи тістечка з кав'ярні.
ПП-шарлотка точно полюбиться вам та всім вашим близьким.
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Пенсіонери також отримають свою "тисячу" на карту: кому адресовано надбавку
Інгредієнти:
- яйце куряче (75 гр.)
- яблуко (150 гр.)
- рисове борошно (60 гр.)
- кефір 1% (60 гр.)
- оливкова олія (7 гр.)
- кориця (за смаком).
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
1. Половину яблук нарізати дрібним брусочком, другу половину-слайс.
2. Білки відокремити від жовтків. До жовтків додати кефір і підсолоджувач до смаку, добре перемішати, додати борошно і ще раз перемішати.
3. Білки збити в міцну піну, акуратно ввести жовтки і перемішати знизу вгору. Додати|добавляти| яблука, нарізані брусочками, знову акуратно перемішати.
4. Форму для запікання змастити олією, викласти тісто у форму, розрівняти.
6. Яблука, нарізані слайсами, докладно викласти зверху на тісто. Випікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-40 хвилин (готовність перевірити по рум'яності та сухій зубочистці). При подачі посипати корицею за бажанням.
Ось корисний десерт для всієї родини готовий. Ми впевнені, що після першого заходу за стіл не залишиться жодного шматочка. Приємного апетиту, вірте в ЗСУ та мирного неба вам над головою!
Нагадаємо про справжній рецепт ромової баби за ГОСТом: смак дитинства, який ні з чим не сплутати.
Раніше ми повідомляли про домашнє вино з чорної смородини, яке дасть грузинському фору: рецепт, який передається з покоління в покоління.