Щоб урізноманітнити смак гречки, до неї можна додавати спеції.
Гречка має досить багато переваг і є надзвичайно смачним гарніром. Якщо звичайна варена крупа вже неабияк вам приїлась, то її з легкістю можна приготувати по-новому. Гречка виходить неймовірною, апетитною і дуже смачною.
Щоб приготувати страву з гречки дійсно смачною, потрібно правильно підібрати спеції. Вибір спецій залежить від способу приготування та інших інгредієнтів, з якими Ви подаватимете гречку на стіл.
Спеції, які можна додати до гречаної каші?
- паприку мелену червону або зелену,
- орегано,
- петрушку,
- базилік,
- коріандр мелений,
- гірчицю,
- часник,
- кріп,
- карі,
- прованські трави,
- сушений і мелений імбир або кмин.
Спеції слід додавати наприкінці варіння. Щоб зварити солодку кашу можна додати шматочки чорносливу, родзинок або кураги. Їх потрібно додавати до гарячої каші.
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів
Для ФОП вступили у дію нові правила
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Молочний соус стане набагато смачнішим, якщо пшеничне борошно підсушити, розтерти з вершковим маслом, розвести гарячим молоком, проварити та процідити.
Гречана крупа — цінне джерело заліза, вітамінів групи В, фосфору, магнію і цинку.
Нагадаємо, ми писали, що хрумкі смажені кабачки буквально за декілька хвилин: простий рецепт, а стільки задоволення.
Як повідомляв "Знай.ua" салат "Смачнющий" із сердечок, який ви приготуєте не раз: до шашлику підійде ідеально.
Також "Знай.ua" інформував, смачні медові тістечка без випічки за 15 хвилин: потіште себе та коханих людей без приводу.