Щоб урізноманітнити смак гречки, до неї можна додавати спеції.
Гречка має досить багато переваг і є надзвичайно смачним гарніром. Якщо звичайна варена крупа вже неабияк вам приїлась, то її з легкістю можна приготувати по-новому. Гречка виходить неймовірною, апетитною і дуже смачною.
Щоб приготувати страву з гречки дійсно смачною, потрібно правильно підібрати спеції. Вибір спецій залежить від способу приготування та інших інгредієнтів, з якими Ви подаватимете гречку на стіл.
Спеції, які можна додати до гречаної каші?
- паприку мелену червону або зелену,
- орегано,
- петрушку,
- базилік,
- коріандр мелений,
- гірчицю,
- часник,
- кріп,
- карі,
- прованські трави,
- сушений і мелений імбир або кмин.
Спеції слід додавати наприкінці варіння. Щоб зварити солодку кашу можна додати шматочки чорносливу, родзинок або кураги. Їх потрібно додавати до гарячої каші.
Ваша пенсія може бути значно вищою: як змусити ПФУ доплачувати 1300 грн щомісяця
Чоловікам пропонують останній шанс: як вирішити проблеми з ТЦК віддалено
Податкова остаточно залізе в гаманці українців: банки почнуть здавати інформацію про рахунки
Пенсія на картку більше не прийде: кого терміново чекають в ПФУ
Молочний соус стане набагато смачнішим, якщо пшеничне борошно підсушити, розтерти з вершковим маслом, розвести гарячим молоком, проварити та процідити.
Гречана крупа — цінне джерело заліза, вітамінів групи В, фосфору, магнію і цинку.
Нагадаємо, ми писали, що хрумкі смажені кабачки буквально за декілька хвилин: простий рецепт, а стільки задоволення.
Як повідомляв "Знай.ua" салат "Смачнющий" із сердечок, який ви приготуєте не раз: до шашлику підійде ідеально.
Також "Знай.ua" інформував, смачні медові тістечка без випічки за 15 хвилин: потіште себе та коханих людей без приводу.