Шоколадна паста подобається багатьом не просто так. Це справжнє гастрономічне задоволення, як для дітей, так і дорослих. Однак у магазинній продукції дуже багато хімії, щоб можна було їсти її часто, тому корисніше буде приготувати домашню.
Не думайте, що шоколадна паста – це дуже складно. Навіть навпаки, її можна приготувати всього за декілька хвилин, а після насолоджуватися – їсти ложками, намазувати на хліб чи печиво. До того ж інгредієнти знадобляться найпростіші та доступніші.
Інгредієнти:
- 80 мл молока
- 40 г цукрової пудри
- 0,5 г ваніліну
- 120 мл соняшникової олії
- 20 г горіхів
- 1,5 ст. л. какао
- 1,5 ст. л. сухого молока
Як приготувати шоколадну пасту:
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень
Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць
Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
- Вийміть молоко з холодильника, воно має бути кімнатної температури. Це важливо, інакше паста може не вийти. Тепер наливаємо молоко у відповідну ємність.
- У цукрову пудру додаємо трохи ваніліну і перемішуємо, цю суху суміш додаємо до молока, потім вливаємо олію кімнатної температури. Занурювальним блендером збиваємо продукти на високій швидкості до загусання маси.
- Як тільки маса загусне, додаємо до неї какао-порошок, сухе молоко і продовжуємо пробивати блендером. Ваша маса має стати ще густішим.
Раніше ми писали про те, що найсмачніше запечене сало за рецептом зірки "МайстерШеф" Ярославського: ви такого ще не куштували
Як повідомляв Знай.ua, хачапурі на сковороді буквально за 15 хвилин: лінивий варіант для тих, хто не хоче морочитися з готуванням