Кабачковий сезон відкривається наприкінці травня та триває до кінця вересня. Саме в цей період ви можете купити овоч у високій якості та приготувати всілякі страви. А одним із найпопулярніших є саме смажені кабачки в паніровці.
Це проста, але в той же час неймовірно смачна страва, яка не вимагає зусиль і часу на готування. Смажені кабачки можна поєднувати з будь-якими іншими продуктами, а також зробити пікантний соус з часнику, майонезу або сметани.
Інгредієнти:
- кабачки – 1 кг
- яйця – 2 шт
- оливкова олія – 3 ст. л.
- борошно – 2 ст. л.
- панірувальні сухарі – 2 ст. л.
- сметана - 150 гр
- чорний мелений перець - за смаком
- сіль за смаком
Як приготувати, покроковий рецепт:
Осінь ще здивує: коли Україну накриє різке потепління
Залишаться без пенсії: кому можуть зупинити виплати з 1 січня
Будинки промерзнуть за півтора дня: хто виживе без опаленння, коли зима вдарить на повну
Пенсію скоротять на 75%: хто втратить право на більшу частину виплати
Помийте кабачки і наріжте тонкими скибочками. На борошно додайте спеції і перемішайте. Яйце збийте віночком до однорідності.
Тепер кожен шматочок кабачка зануріть у борошно, вмочіть у яйце, а потім у панірувальні сухарі. Смажте кожен шматочок на розігрітій з оливковою олією сковороді. Обсмажити потрібно з боків до золотистості.
Після смаження перекладіть кабачки на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб він увібрав зайвий жир. За бажанням можна зробити соус із подрібненого часнику, сметани або майонезу зі спеціями.
Раніше ми писали про те, як приготувати фрикадельки в картопляних човниках: ідеальна вечеря, яку оцінять близькі
Як повідомляв Знай.ua, смачно пальчики оближеш: сирна галета з полуницею
Також портал Знай.ua писав, що ароматна дріжджова медовуха, після якої не болить голова: стародавній рецепт, який ви точно хотіли знайти