Багато українців, хоч і дуже люблять сало, не завжди можуть їм насолодитися... особливо, якщо воно дуже тверде.

Є два простих способи, які допоможуть вам вирішити цю проблему – розм'якшити. Ми розповімо про них докладніше.

Сало. Фото: скрін youtube

Перший спосіб полягає у приготуванні шпику. Шпик – це смачна закуска, яка, як правило, виготовляється з м'якого сала.

Для цього вам знадобиться перець, часник та мікрохвильова піч. Спочатку ви повинні промити сало від солі та обваляти його в перці. Потім вам потрібно нашпигувати сало зубчиками часнику. Наступним кроком є ​​помістити сало в ємність для мікрохвильової печі, додати лавровий лист, півсклянки води і накрити кришкою. Потім ставимо ємність у мікрохвильову піч на 3 хвилини (потужність 700 Вт).

Популярні новини зараз

Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

Готовий шпик можна подати на стіл, нарізавши на тонкі шматочки.

Сало. Фото: скрін youtube

Другий спосіб – це кип'ятіння твердого сала. Цей спосіб можна використовувати, якщо ви не хочете готувати шпик. Це також дуже просто. Тверде сало потрібно промити та помістити в каструлю. Потім залити водою та поставити на вогонь. Коли вода почне кипіти, варіть сало понад 10 хвилин. Після цього сало потрібно охолодити. Готовий продукт можна використовувати для різних страв.

Нагадаємо, решти вистачить на сало з часником? Українцям показали, як зміняться ціни на "борщовий набір"

Як повідомляв "Знай.uа", сезон пікніків на низькому старті: українцям показали нові ціни на свинину

Знай.ua писав, найсмачніше запечене сало за рецептом зірки "МастерШеф" Ярославського: ви такого ще не куштували