У літню спеку чи не найулюбленішим десертом стає морозиво. А якщо воно зроблене в домашніх умовах за оригінальним рецептом, – те, що треба не лише для настрою, але й для організму.
Щоб отримати корисний і приємний на смак продукт, знадобляться свіжі продукти, вільний час і ваш креативний підхід. Основа цього легкого і смачнючого десерту - банани.
А другий інгредієнт можете додавати за бажанням, це можуть бути морожені вишні, або інші ягоди без кісточок, а також можна додати розтоплений шоколад, щоб отримати справжній шоколадний смак. Також для солодкоїжок можна додати цукрову пудру, але врахуйте, що морозиво і буз додавання цукру досить солодке.
Що потрібно?
Пенсіонерам виплатять 12 500 грн: кому і що треба подати у ПФУ
Польша почала депортувати українців: вдома відразу чекає ТЦК
Салат-літо за 5 хвилин: рецепт з огірками та яйцями, який підкорив смакові рецептори (і серце теж)
У школах викладатимуть новий предмет: такого ще освітяни не бачили
- банан - 2 шт;
- заморожена вишня без кісток - 100 гр.
Приготування
Нарізаємо банан, заморожуємо та подрібнюємо у блендері. На цьому етапі морозиво вже готове, але ви можете додати вишню до банана та знову подрібнити.
Якщо любите солоденьке, додайте цукор/цукрову пудру.
Можна до бананової основи додати хурму, її також слід збити блендером, попередньо видаливши кісточки.
Якщо не боїтесь зайвих калорій до бананової маси можна додати вершки або йогурт, та все збити в блендері, і заморозити.
Нагадаємо, ми писали, що найніжніший чізкейк без випічки з бананами: готувати саме задоволення.
Як повідомляв "Знай.ua" полуничний торт "Вікторія" на День матері: рецепт ніжного десерту, який тане в роті.
Також "Знай.ua" інформував, лікар зробила важливе попередження про воду з лимоном.