Зараз великою популярністю користуються рецепти, на які не потрібно витрачати зайві зусилля та час. Медовик на сковороді – один із них.

Це один із найпростіших рецептів випічки, який можна зустріти на просторах інтернету чи навіть у кулінарних книгах. Такий порційний медовик можна сміливо готувати на свята чи просто радувати близьких без нагоди. На смак він практично не відрізняється від традиційного.

Медовик, фото kefir.od

Інгредієнти:

  • сметана – 500 мл;
  • борошно – 250 г;
  • вершкове масло - 170 г;
  • згущене молоко - 3 ст.л.;
  • мед - 2 ст.л.;
  • дрібка солі.

Готуємо:

Популярні новини зараз

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Показати ще

Масло довільно порізати і викласти в чашу блендера. Подрібнити у блендері вершкове масло, мед, борошно та щіпку солі. Виходить велика крихта. На плиті розігріти суху сковороду та підсмажити на ній крихту до золотистого кольору (3-5 хвилин). Під час смаження розбити великі грудки на дрібну крихту.

В окремій мисці змішати сметану зі згущеним молоком. Форми для тістечок або велику форму для торта застелити плівкою. Висипати крихту тонким шаром і полити сметанним кремом. Повторити шари крихти та крему кілька разів. Наприкінці зверху посипати десерт рештою крихти.

Тістечка поставити в холодильник для просочення на 2-4 години. Десерт зручно діставати із форми за допомогою харчової плівки.

Нагадаємо, якщо ви робите це, то у вас погана окрошка: секрети найулюбленішого літнього супу

Раніше ми писали про те, як приготувати найніжніший чізкейк без випічки з бананами: готувати задоволення

Як повідомляв Знай.ua, забудьте про крихту і зваріть холодний борщ: рецепт літнього супу, який точно вам сподобається