У сучасних реаліях ми зрозуміли що треба цінувати кожну мить свого життя, тому важливо частіше радувати себе та близьких.
Щоб підвищити собі настрій можна запросити друзів та рідних переглянути фільм у домашньому кінотеатрі. Приємним доповненням такого вечора будуть смаколики під перегляд.
Хочемо поділитися з вами рецептом курячих стріпсів, який займе мінімум вашого часу та точно сподобається кожному гостю.
Приготувати курячі стріпси можна двома способами: на сковорідці та у фритюрі.
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Оптимальним вважається саме перший варіант, адже при смаженні можна контролювати рівень олії та додати шматочкам хрусткості.
Головний інгредієнт цієї закуски – куряче філе.
Час: 20 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
– філе;
– олія для обсмажування;
– упаковка панірувальних сухарів або несолодких пластівців;
– 2 столові ложки пшеничного борошна;
– куряче яйце;
– часник сушений;
– мелена паприка;
– сіль.
Приготування:
Змішайте панірувальні сухарі з паприкою, сухим часником, а борошно з сіллю.
Розігрійте сковорідку з олією на середньому вогні.
Наріжте філе полосками та обваляйте спочатку у борошні, далі у яйці та суміші спецій з сухарями.
Викладіть стріпси на сковорідку та обсмажуйте до золотистої скоринки 10 – 15 хвилин.
Готові стріпси спочатку покладіть на шар паперового рушника, щоб видалити зайву олію, а далі на тарілку.
Нагадаємо про стародавній рецепт знаменитої паляниці, що застрягла у горлі у росіян: порадуйте себе та близьких.
Раніше ми повідомляли, що це не гриби, а пісня: рецепт закусочних маринованих печериць.
Також молоко, батон, бульйон та українську страву готове: рецепт "Начинки" на всі випадки життя від зірки "Лисапетного батальйону".