Хачапурі є стравою грузинської кухні, але українці від нього теж без розуму. Технологія приготування не така вже й проста, якщо говорити про хачапурі по-аджарськи, проте лінивіший варіант можна приготувати самостійно.

У домашніх умовах також можна приготувати смачну страву, при цьому знадобиться тільки сковорода, ніякої духовки та складних процесів. Цей рецепт хачапурі на основі кисломолочного сиру та твердого сиру, але можна використовувати і сулугуні, все залежить від ваших вподобань.

хачапурі, фото з вільних джерел

Які інгредієнти знадобляться:

  • 500 гр сиру;
  • 5 курячих яєць;
  • 1 пучок кропу;
  • 150 гр твердого сыру;
  • 80 гр пшеничного борошна;
  • дрібка солі.

Як приготувати хачапурі:

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

У глибокій мисці змішати сир, яйця та сіль, додати дрібно нарізану зелень. Туди ж викласти борошно та тертий сир, перемішати.

Розділити тісто на 5 рівних частин. Нагріти сковороду і, не наливаючи олію, викласти "млинець" із тіста. Накрити кришкою, почекати 5 хвилин, поки низ хачапурі підсмажиться.

Потім перевернути його та до готовності обсмажити з іншого боку. Таку процедуру провести з усім тестом, подавати хачапурі до гарячого столу.

Раніше ми писали про те, як приготувати ідеальні котлетки з Волині – мазурики, які складуть конкуренцію вашим фаворитам: простий рецепт

Як повідомляв Знай.ua, окіст, карбонат чи шийку - яке м'ясо вибрати для соковитого шашлику, 7 рецептів маринадів з пива, вина та мінералки

Також портал Знай.ua писав, що молоко, батон, бульйон та українську страву готове: рецепт "Начинки" на всі випадки життя від зірки "Лисапетного батальйону"