Хоча зараз розпал весни і пішли повним ходом свіжі овочі, але холодна погодка з пронизливим вітром іноді проривається.
У такі дні хочеться теплого супчика або смаженої картоплі із соліннями. Ми впевнені, що приготувати картоплю (або інший ваш улюблений гарнір) вам не складе труднощів, а ось незвичайний рецепт дуже гострих помідорів із задоволенням підкажемо.
Інгредієнти:
- міцні невеликі помідори (скільки поміститься в 3-літрову банку),
- 2 червоні солодкі перці,
- 2 стручки гіркого перцю (можна 1),
- 2 головки часнику,
- по пучку петрушки та селери,
- вода, сіль.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
- Пропустити через м'ясорубку солодкий перець, гіркий перець, часник та зелень.
- Помідори вимити, вирізати у "попки" ямочку (або просто проколоти виделкою) і скласти в 3-літрову банку.
- Викласти на помідори овочеву суміш із першого кроку.
- Закип'ятити воду із сіллю - на літр води 1 столова ложка солі з гіркою. Гарячим розсолом залити помідори, а овочева суміш увіллється всередину з розсолом.
- Залишити на кухні на тиждень (тривалість квашення залежить від температури на вашій кухні). Заквашені помідори зберігати у холодильнику.
Гострі помідори готові.Смачного Вам та мирного неба над головою.
Нагадаємо про стародавній рецепт знаменитої паляниці, що застрягла у горлі у росіян: порадуйте себе та близьких.
Раніше ми повідомляли, що це не гриби, а пісня: рецепт закусочних маринованих печериць.
Також молоко, батон, бульйон та українську страву готове: рецепт "Начинки" на всі випадки життя від зірки "Лисапетного батальйону".