Хоча зараз розпал весни і пішли повним ходом свіжі овочі, але холодна погодка з пронизливим вітром іноді проривається.

У такі дні хочеться теплого супчика або смаженої картоплі із соліннями. Ми впевнені, що приготувати картоплю (або інший ваш улюблений гарнір) вам не складе труднощів, а ось незвичайний рецепт дуже гострих помідорів із задоволенням підкажемо.

Інгредієнти:

  • міцні невеликі помідори (скільки поміститься в 3-літрову банку),
  • 2 червоні солодкі перці,
  • 2 стручки гіркого перцю (можна 1),
  • 2 головки часнику,
  • по пучку петрушки та селери,
  • вода, сіль.

Помідори, скріншот: YouTube

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

Популярні новини зараз

"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім

Показати ще
  1. Пропустити через м'ясорубку солодкий перець, гіркий перець, часник та зелень.
  2. Помідори вимити, вирізати у "попки" ямочку (або просто проколоти виделкою) і скласти в 3-літрову банку.
  3. Викласти на помідори овочеву суміш із першого кроку.
  4. Закип'ятити воду із сіллю - на літр води 1 столова ложка солі з гіркою. Гарячим розсолом залити помідори, а овочева суміш увіллється всередину з розсолом.
  5. Залишити на кухні на тиждень (тривалість квашення залежить від температури на вашій кухні). Заквашені помідори зберігати у холодильнику.

Гострі помідори готові.Смачного Вам та мирного неба над головою.

Квашені помідори, фото Знай.uа

Нагадаємо про стародавній рецепт знаменитої паляниці, що застрягла у горлі у росіян: порадуйте себе та близьких.

Раніше ми повідомляли, що це не гриби, а пісня: рецепт закусочних маринованих печериць.

Також молоко, батон, бульйон та українську страву готове: рецепт "Начинки" на всі випадки життя від зірки "Лисапетного батальйону".