Відомий український ресторатор та зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко показав українцям, як приготувати смачну та ароматну паляницю.
"Це такий стратегічний посів, щоб паляниця існувала в різних площинах. Як тест на ідентифікацію своїх, тому що за інгредієнтами все просто, але погана паляниця вийде тільки в українців. Цьом", - зазначив кулінар на своїй сторінці. в Instagram.
Для паляниці вам знадобиться:
500 г борошна
400 мл кефіру
½ ст. л. соди
½ ст. л. солі
Квітневий перерахунок завершений: як зміняться пенсійні виплати
ТЦК знайшли новий спосіб шукати ухилянтів: перевірять всі бази
Українцям заплатять за старі 10 та 25 копійок: можна отримати пристойну суму
Відразу у 9 областях пенсіонерам виплатять по 3 тис грн: хто саме отримав право на допомогу
Спосіб приготування:
Для початку в мисці потрібно змішати всі інгредієнти та дуже ретельно вимішати тісто. Спочатку його можна вимішувати ложкою, а потім почати вимішувати руками, поки тісто не набуде однорідної структури.
Як тісто буде готовим, сформуйте з нього хліб і викладіть на лист, застелений пергаментом. Хліб потрібно відправити в духовку, розігріту попередньо до 200 градусів і випікайте його 40 хвилин. Готовому хлібу дайте трохи охолонути, а потім розрізайте та смакуйте. Смачного.
Нагадаємо про ідеальні гуцульські галушки – страпачки: рецепт, який западе вам у серце.
Раніше ми повідомляли прості лайфхаки, які дозволять шашлику стати м'яким та соковитим: яким має бути маринад.
Також не зайвими будуть пікантні огірки з кетчупом чилі: рецепт, за яким усі ганяються, але мало хто знаходить.